Το επεισόδιο του GNTM της Τρίτης τα είχε όλα: Απίστευτες λήψεις στη δοκιμασία, πανικό, άγχος, νεύρα, κλάματα κι άγριο κράξιμο… Φυσικά είχε και μια αποχώρηση, την οποία κάποιοι δεν περίμεναν!

Η δοκιμασία αποχώρησης που περίμενε τα κορίτσια του reality μόδας είχε 20 μέτρα ύψος! Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε ν’ ανέβουν σ’ έναν χώρο αναρρίχησης στα 20 μ. και να ποζάρουν στο φακό του Γιώργου Μαλεκάκη. Η υψοφοβία πολλών κοριτσιών βγήκε στην επιφάνεια ενώ οι κριτές έκριναν με βάση τις φωτογραφίες, αλλά και την πορεία του κάθε κοριτσιού. Τελικά, αποχώρησε η Έλντα απ’ το GNTM με τη Βίκυ Καγιά να δηλώνει μάλιστα πως είναι απογοητευμένη με την απόδοσή της.

Πριν φτάσουμε, όμως, στο σημείο της αποχώρησης αξίζει να εστιάσουμε λίγο στο τι έγινε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Η Έλντα ανέβηκε στα 20 μέτρα, προσπάθησε να ποζάρει, αλλά την έπιασε πανικός, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες λήψεις και να την κατεβάζουν για να μπορέσει να ηρεμήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=QkSAyI3OraE

Υψοφοβία αποδείχθηκε πως έχει και η Μέγκι, η οποία πριν ακόμα ξεκινήσει η φωτογράφηση, έδειχνε πως έχει τρομοκρατηθεί. Μάλιστα, την ώρα που ήταν στον αέρα υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα με τον φακό του φωτογράφου και έτσι η παραμονή της στον αέρα πήρε παράταση.

Η κριτική και η αποχώρηση

Τελικά, ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες αναδείχθηκε εκείνη της Ειρήνης Ερμίδου, για την οποία οι κριτές σχολίασαν πως είναι εντυπωσιασμένοι απ’ την εξέλιξή της.

Η Εύη Ιωαννίδου υποστήριξε πως μερικές φορές νιώθει πως οι κριτές της κάνουν επίτηδες αρνητικά σχόλια, προκειμένου να πέσει η ψυχολογία της, αλλά τελικά κατάφερε να περάσει, με την Βίκυ Καγιά να την προειδοποιεί πως δεν θα τις δίνονται πάντα ευκαιρίες.

Ειρήνη Στεριανού και Έλντα ήταν οι δύο κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες, με την αποχώρηση της Έλντας να εκπλήσσει πολλούς αφού οι κριτές είχαν δείξει πως η Ειρήνη δεν δίνει στις φωτογραφήσεις αυτό που θέλουν, ενώ σχολίασαν πως στέκεται συνεχώς απαθής.

Το άγριο κράξιμο και η «τριάδα της φωτιάς»

Για ακόμα μια φορά δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια, με την Μέγκι να βάζει στο στόχαστρο την Ξανθούλα για την οποία σχολίασε πως είναι ένα plus size μοντέλο, που της «χαϊδεύουν συνέχεια τ’ αυτιά»:

 Η Ξανθούλα είναι Plus size model νομίζω και θεωρώ ότι της χαϊδεύουν τα αυτιά γεμάτα όμορφα λόγια. Πώς θα γίνει αυτό το κορίτσι μοντέλο; Πώς θα φτάσει στα ύψη έτσι; Αν είναι να έχουμε μόνο εξώφυλλα από ταινίες και από καρτούν τι να πω; Δεν νομίζω να είναι αυτό το modeling πάντως; Δικαίωμά τους να τα κρίνουν έτσι αλλά θεωρώ ότι είχα πολύ καλύτερη φωτογραφία από την Ξανθούλα

Για την Άννα Αμανατίδου η Μέγκι για ακόμα μια φορά σχολίασε πως είναι διπρόσωπη, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Κόντρα είδαμε, όμως, κι ανάμεσα στα κορίτσια της «τριάδας της φωτιάς» αφού η Εύη φάνηκε να είναι πιο απόμακρη απ’ τις άλλες δύο κοπέλες.

Η Μέγκυ σχολίασε την Εύη Ιωαννίδου ότι την έχει απογοητεύσει ενώ δήλωσε στην κάμερα πως την περνάει από… τεστ καθώς δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της, όπως η Μικαέλα.

Με έχει απογοητεύσει η Εύη. Αν και έχουμε μιλήσει εγώ κρατάω λίγο πίσω γιατί δεν μου έχει αποδείξει πως είναι φίλη μου

Διαβάστε ακόμα:

Κλάματα, κούραση και τα απίστευτα σχόλια-δηλητήριο στο GNTM! | Videos