Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε από το Star κι όπως είναι γνωστό δε θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM. Ποια είναι, όμως, η πιθανή αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; 

Η Ηλιάνα θα βρίσκεται στον Alpha από την επόμενη χρονιά και μια θέση στο Star και το GNTM έχει αδειάσει. Ποια είναι η πιθανή αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ίσως βρεθούν στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model 3;

Η παραγωγή του Star αναζητά το άτομο που θα συμπληρώσει την τετράδα της κριτικής επιτροπής και σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για τη θέση του τέταρτου κριτή είναι η Ιωάννα Ντέντη. Το συγκεκριμένο μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Next Top Model και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Φυσικά άλλη μία θέση είναι κενή στο GNTM και δεν είναι άλλη από αυτή της Έλενας Χριστοπούλου. Το κανάλι της Κηφισιάς αναζητά κατά προτίμηση άνδρα coach, πιθανότατα επειδή το ερχόμενο Greece’s Next Top Model δε θα περιλαμβάνει μόνο κορίτσια.

Κορίτσια και αγόρια θα δηλώσουν συμμετοχή, θα περάσουν απ’ τις οντισιόν και το Bootcamp και οι καλύτεροι θα μπουν μέσα στο σπίτι.

Στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται το διεθνούς φήμης μοντέλο Παρασκευάς Μπουμπουράκας, σε συνέντευξη που έδωσε στην Άννα Πρέλεβιτς παραδέχτηκε πως η παραγωγή του GNTM έχει επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα τους χωρίς όμως να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση.

Βέβαια, Παύλος Σταματόπουλος παρουσίασε το δικό του ρεπορτάζ λέγοντας πως ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για τη θέση του κριτή είναι το επίσης διεθνούς φήμης μοντέλο Γιώργος Καράβας.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως θα δούμε άνδρα coach.

Διάβασε ακόμα:

Χαμός στον Alpha: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Photo: Instagram/ ilianapapageorgiou