Την πιο δύσκολη δοκιμασία που έχουν περάσει μέχρι στιγμής τα κορίτσια του GNTM παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, με πολλές κοπέλες να τα βρίσκουν σκούρα!

Η αποχώρηση της Ροζάνας απ’ το GNTM και η κρίση της Ειρήνης Καζαριάν ενώ βρισκόταν πάνω στην πλωτή πασαρέλα ήταν απ’ τα highlights του επεισοδίου, ενώ τα νεύρα της Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ ήρθαν από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Αρχικά στο επεισόδιο της Τρίτης, είδαμε τη Βασιλική Μιλλούση στο GNTM, η οποία πήγε για να δείξει στα κορίτσια πώς να περπατούν πάνω σε μια δοκό. Στο σπίτι του GNTM στήθηκε δοκός και τα νεαρά μοντέλα κλήθηκαν να περπατήσουν με τρόπο έτσι ώστε να μην πέσουν, αλλά ταυτόχρονα να δείχνουν όμορφες.

Η Εύη Ιωαννίδου όταν είδε τη Βασιλική Μιλλούση έτρεξε και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά, αφού οι δυο τους γνωρίζονται απ’ τη συμμετοχή τους στο Nomads. Εξίσου ένθερμος ήταν και ο τρόπος που την χαιρέτησε στο τέλος, κάτι το οποίο σχολιάστηκε απ’ τις υπόλοιπες κοπέλες.

Στη συνέχεια, οι παίκτριες του GNTM κλήθηκαν να περπατήσουν για τη δοκιμασία αποχώρησης πάνω σε μια πλωτή πασαρέλα, η οποία είχε στηθεί στην πισίνα του σπιτιού. Ορισμένες κοπέλες δυσκολεύτηκαν αρκετά να περπατήσουν ενώ η πασαρέλα κουνιόταν αφού ήταν στο νερό, ενώ στο τέλος τους ζητήθηκε να ανεβούν όλες ταυτόχρονα πάνω στην πασαρέλα.

Η Ειρήνη Καζαριάν σ’ εκείνο το σημείο, μπορεί να μην έπεσε στο νερό, όμως, λόγω του άγχους που την κατέβαλε, ξέσπασε σε κλάματα.

Στη φάση που προσπαθούσαν όλες μαζί να περπατήσουν πάνω στην πλωτή πασαρέλα, δεν έλειψαν σχόλια, όπως “καρναβάλι της Πάτρας” και… “μακριά γαϊδούρα”.

Τα νεύρα της Έλενας Χριστοπούλου με την Ζενεβιέβ

Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε οδηγίες στην Ξανθή για να μην πέσει ενώ στη συνέχεια, αφού η παίκτρια έκανε τη φωτογράφησή της, της είπε να αλλάξει παπούτσια. Εκεί, η Ζενεβιέβ αντέδρασε κι εκνευρίστηκε καθώς δεν το θεώρησε σωστό και με τη σειρά της είδαμε την Έλενα Χριστοπούλου να λέει: «Θα την χτυπήσω, έτσι. Αλήθεια μερικές φορές θέλω να την χτυπήσω την Ζενεβιέβ».

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες βλέπουμε να είναι σε «κόντρα», αφού και στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει πως οι δυο τους δεν τα «βρίσκουν» όσον αφορά τον τρόπο που θεωρούν ότι πρέπει να συμπεριφέρονται στις διαγωνιζόμενες.

Η αποχώρηση της Ροζάνας

Στο επεισόδιο της Τρίτης, είδαμε πως το spoiler που είχε κυκλοφορήσει επιβεβαιώθηκε και η Ροζάνα αποχώρησε. Μικαέλα, Ροζάνα και Ξανθή ήταν οι παίκτριες με τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες, με τη Μικαέλα τελικά να γλιτώνει, αν και η φωτογραφία της δεν εντυπωσίασε τους κριτές.

Ροζάνα και Ξανθή έμειναν οι δυο τους στο τέλος περιμένοντας ν’ ακούσουν το όνομα της παίκτριας που θ’ αποχωρήσει, η οποία τελικά ήταν η Ροζάνα.

Σημειώνεται πως πολλές κοπέλες σχολίασαν πως το αποτέλεσμα είναι άδικο και κατά τη γνώμη τους θα έπρεπε να αποχωρήσει η Ξανθή.

Την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Μαριάννα Παινέση με την Βίκυ Καγιά να της δίνει πολλά συγχαρητήρια που αυτή τη φορά προσπάθησε πραγματικά και δεν τα άφησε όλα στην τύχη τους!

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Δες κι αυτό;

Οι πρώτες δηλώσεις «φωτιά» της Μέγκι μετά την αποχώρησή της απ’ το GNTM