Μια πολύ ιδιαίτερη, αλλά παράλληλα δύσκολη δοκιμασία είχαν ν’ αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της Τρίτης.

Η «γυμνή» φωτογράφηση στο GNTM δεν ήταν ακριβώς γυμνή. Τι εννοούμε; Οι διαγωνιζόμενες τυλίχθηκαν με πλαστικά αφού το concept τις ήθελε ν’ αναπαριστούν εγκλωβισμένα ζώα μέσα σε πλαστικά, τα οποία προσπαθούν να ξεφύγουν. Στόχος ήταν να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της χρήσης πλαστικών.

Αρκετές κοπέλες κατάφεραν να μπουν κατευθείαν στο concept και είχαν πολύ καλές λήψεις, όμως, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δεν έβγαλαν εκφραστικά αυτό που ζητούσε η δοκιμασία.

https://www.youtube.com/watch?v=cdb8bECprck

Τα καυστικά σχόλια

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας δεν έλειψαν τα καυστικά σχόλια, με την Μικαέλα να σχολιάζει για ακόμα μια φορά την Άννα Αμανατίδου και να λέει ότι την αντιγράφει για δεύτερη φορά, επειδή επιχείρησε κι εκείνη να δαγκώσει το πλαστικό με το οποίο ήταν τυλιγμένη.

Η Μέγκι, λίγο μετά την προσπάθεια της, είπε με νόημα: «Την ώρα που έσκιζα το πλαστικό, έσκιζα το bullying που τρώω εγώ και οι φίλες μου τόσο καιρό στο σπίτι και πάρα πολλές άσχημες κριτικές που έχω δεχθεί τόσο καιρό από τους κριτές! Ορισμένες φορές θέλω πραγματικά να ουρλιάξω και να τις σκίσω, έτσι όπως σκίζω το πλαστικό».

Το «κράξιμο» βέβαια είχε ξεκινήσει από νωρίτερα, αφού είχαμε δει στο πλαίσιο μιας συνεργατικής διαδικασίας, όπου τα κορίτσια χωρίστηκαν απ’ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανά δύο, τη Μέγκι να σχολιάζει ότι δεν πήρε τίποτα απ’ τη συνεργασία της με την Άννα, ενώ η Μικαέλα και η Γαρυφαλλιά που ήταν ομάδα δεν σταμάτησαν ν’ αφήνουν αιχμές η μία για την άλλη!

https://www.youtube.com/watch?v=mnkWwaGfE8Q

Η κριτική και η αποχώρηση

Οι 17 διαγωνιζόμενες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να αξιολογηθούν για τις φωτογραφίες τους.

Η Μέγκι έλαβε αρκετά θετικά σχόλια με τη Βίκυ Καγιά να σηκώνεται για να την αγκαλιάσει λέγοντας της: «Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί το κορίτσι μου ξύπνησε!».

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες ήταν αυτές της Εβελίνας, της Εύης και της Μικαέλας, η οποία ήταν και η νικήτρια της δοκιμασίας.

Όταν η Ειρήνη Ερμίδου στάθηκε μπροστά στους κριτές, ο Δημήτρης Σκουλός ήταν ιδιαίτερα σκληρός μαζί της. Της είπε πως η φωτογραφία της είναι σαν σκουπίδι ενώ σχολίασε πολύ αρνητικά πως κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης γελούσε όλη την ώρα.

Αυτή η φωτογραφία είναι σκουπίδι γιατί το είδες για πλάκα… Γελούσες όλη την ώρα και ήταν σαν να απαξιώνεις το όλο concept. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να πάρω την κάμερα και να σε κυνηγάω

Ούτε, όμως, η Άννα Αμανατίδου και η Ξανθούλα άφησαν ικανοποιημένους τους κριτές, με τους τελευταίους να μην λένε και τα καλύτερα σχόλια, αντίθετα τους επισήμαναν ότι δεν κατάφεραν να βρουν σωστή έκφραση.

Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model ήταν η Μαριάννα Μάντεση.

Διαβάστε ακόμα:

Δύο παίκτριες επιστρέφουν στο GNTM ( ; )