Μπορεί μερικοί να πίστευαν πως όταν «έσπασε» η τριάδα της φωτιάς με την αποχώρηση της Μέγκις, τότε θα σταματούσαν οι εντάσεις στο Greece’s Next Top Model, αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα!

«Δεν θέλω να ξανασυναντήσω έξω από το παιχνίδι την Εύη (Ιωαννίδου), γιατί μου έχει δείξει ένα πολύ κακό χαρακτήρα», είπε στις κάμερες η Ιωάννα Σαρρή για την Εύη, λίγο αφότου έγινε γνωστό πως εκείνη είναι η παίκτρια που αποχωρεί απ’ το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε μετά την αποχώρησή της:

Δεν θέλω να ξανασυναντήσω έξω από το παιχνίδι την Εύη (Ιωαννίδου), γιατί μου έχει δείξει ένα πολύ κακό χαρακτήρα. Ποτέ δεν της έκανα κάτι, που έπρεπε να σχολιάσει αρνητικά. Οπότε, είναι σίγουρα μια κοπέλα που δεν θέλω να ξαναδώ

Αφού η Ειρήνη Στεριανού στο επεισόδιο της Δευτέρας είδε την πόρτα της εξόδου, την Τρίτη ήταν η σειρά της Ιωάννας Σαρρή ν’ αποχωρήσει, αφήνοντας τις παραπάνω αιχμές για την Εύη.

Ερμίδου- Εύη και οι νέες ατάκες της Εύης για την Αμανατίδου

Η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου δεν έχουν καλές σχέσεις, σε βαθμό που τρόλαραν τους εαυτούς τους όταν σε πάρτι που έγινε στο σπίτι τραγούδησαν μαζί.

Η αντιπάθειά τους φάνηκε για ακόμα μια φορά όταν η Ειρήνη Ερμίδου πήρε την φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά, πήγε να χαιρετήσει όλες τις συμπαίκτριες της, προσπερνώντας όμως την Εύη, με την ίδια να σχολιάζει: «Δεν με συμπαθείς καθόλου».

Η Εύη Ιωαννίδου για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να κρύψει της αντιπάθειά της προς την Άννα Αμανατίδου, χαρακτηρίζοντάς την ως διπρόσωπη, που θέλει να τα έχει καλά με όλους:

Θεωρώ πως αυτή που θέλει να τα έχει καλά με όλους είναι η Άννα η Αμανατίδου. Νομίζω ότι πλέον και εμένα έχει προσεγγίσει. Σαφώς την πήρε να την χορέψει και η Μικαέλα, υπήρχε μια κίνηση καλή, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να γίνω ποτέ φίλη με την Άννα, δεν είμαστε ίδιοι χαρακτήρες όμως παρατηρώ ότι προσεγγίζει όλες τις κοπέλες. Δεν μπορεί να γίνει αυτό και δεν μπορεί να τα έχει καλά με όλες. Πλέον έχουν καταλάβει όλες ότι είναι διπρόσωπη

Τι άλλο είδαμε, όμως, στο επεισόδιο της Τρίτης;

Τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, ως παραδείσια πουλιά σε αιχμαλωσία. Ένας κρίκος, ένα σκαμπό και ένα κλουβί ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας, σε μια φωτογράφιση που τέσταρε τόσο τη φαντασία όσο και τη θέληση των κοριτσιών.

Οι κριτές σχολίασαν το τελικό αποτέλεσμα, με την Ιωάννα Σαρρή να είναι εκείνη, η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει καθόλου τους κριτές, και μάλιστα όχι πρώτη φορά.

Οι καλύτερες φωτογραφίες στο επεισόδιο της Τρίτης ήταν τρεις και όχι δύο. Ανήκαν στην Ειρήνη Καζαριάν, στην Ξανθούλα και στη Μικαέλα. Όμως, ως νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ειρήνη Στεριανού “καρφώνει” την Ερμίδου: «Νομίζει ότι είναι η καλύτερη εκεί μέσα» (Video)