Ο… κακός χαμός έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης! Αμηχανία, κλάματα, κράξιμο και οικειοθελής αποχώρηση! Όλα τα είχε αυτό το επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή…

Πριν φτάσουμε στη διπλή αποχώρηση στο GNTM, τα κορίτσια κλήθηκαν να κάνουν μια φωτογράφηση για κραγιόν, το concept της οποίας ήταν να φωτογραφηθούν ανά δύο σε συνεργασία, όμως, με άνδρες μοντέλα. Για να αναδειχθεί το κραγιόν και η μακρά διάρκειά του, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να έχουν μερικά τρυφερά ενσταντανέ με τα μοντέλα, κάτι το οποίο έφερε σε πολύ δύσκολη θέση αρκετές.

Οι περισσότερες αντιμετώπισαν τη φωτογράφηση με μεγάλη αμηχανία, είτε λόγω του ότι έχουν σχέση είτε για άλλους δικούς τους λόγους.

Η Γαρυφαλλιά άρχισε να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση, η Άννα Αμανατίδου ξεκαθάρισε πως δεν θα φιλήσει κανέναν ενώ η Έλενα όταν έφτασε η σειρά της έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει μια σωστή λήψη.

https://www.youtube.com/watch?v=-OmE1wrGr_s

Τελικά, ελάχιστες ήταν οι κοπέλες που αντάλλαξαν ένα φιλί με τον παρτενέρ τους κι ήταν εντός concept. Φυσικά, τα καυστικά σχόλια δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά, με την Άννα Αμανατίδου να μπαίνει ξανά στο στόχαστρο της «τριάδας της φωτιάς»

https://www.youtube.com/watch?v=cneN3bXvzjk

Μάλιστα, το επόμενο πρωί από την φωτογράφηση, η τριάδα σχολίασε όσα έγιναν στη δοκιμασία, με τη Μέγκι να λέει: «Δεν έχω καταλάβει, εδώ πέρα έχουν έρθει για να κάνουν modelling ή για να τραβάνε τα ψυχολογικά τους!».

Η αυστηρή κριτική και η διπλή αποχώρηση

Η «τριάδα της φωτιάς» (Εύη, Μέγκι, Μικαέλα) είχε τις καλύτερες φωτογραφίες, με την Εύη να αναδεικνύεται δικαιωματικά νικήτρια της δοκιμασίας.

Η Βίκυ Καγιά, αλλά και οι υπόλοιποι κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με τα κορίτσια, τονίζοντάς τους πως είναι δουλειά και δεν γίνεται να βάζουν τα κλάματα μπροστά στον πελάτη.

Τα αρνητικά σχόλια πολλά, όμως, η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν ήρθε η σειρά της Γαρυφαλλιάς. Η Βίκυ Καγιά της είπε να πάει μπροστά για να παραλάβει τη φωτογραφία της καθώς περνάει, αλλά εκείνη ανακοίνωσε πως θέλει ν’ αποχωρήσει.

Οι κριτές όσο και να προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, εκείνη επέμενε στην απόφαση της. Πολλές κοπέλες σχολίασαν πως μπορεί να έπαιξε ρόλο σ’ αυτή την απόφασή της ένα τηλεφώνημα με ένταση που είχε με τον σύντροφό της.

https://www.youtube.com/watch?v=6gGZ6gaQB2Y

Η Βίκυ Καγιά, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Γαρυφαλλιάς, ανακοίνωσε πως θα γίνει κανονικά και δεύτερη αποχώρηση κι αυτή δεν ήταν άλλη απ’ την Έλενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του επεισοδίου είδαμε μια «επανασύνδεση» της Μικαέλας με τη Γαρυφαλλιά, με την πρώτη να της εξηγεί πως ορισμένα πράγματα που είχαν ακουστεί ότι είχε πει για εκείνη τελικά τα είχε πει η… Εύη! Κάτι που φυσικά δεν άρεσε και πολύ στην Εύη, αν και είπε στη Μικαέλα πως καλά έκανε και το είπε αφού έτσι αισθάνθηκε.

Το trailer του επόμενου επεισοδίου:

https://www.youtube.com/watch?v=KZhlpspfrr0

Διαβάστε ακόμα:

GNTM: Η «γυμνή» φωτογράφηση που δυσκόλεψε και το νέο κράξιμο