Οι οντισιόν του GNTM 3 ξεκίνησαν κι όπως έχουμε πει τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού ο νέος κύκλος δε θα έχει μόνο κορίτσια, αλλά και αγόρια. 

Όπως μάθαμε μέσα από το trailer του GNTM 3, στο reality φέτος θα συμμετέχουν και άντρες. Έτσι λοιπόν, κορίτσια και αγόρια έχουν ξεκινήσει ήδη να δηλώνουν συμμετοχή, ενώ έχουν επίσης ξεκινήσει να περνούν από οντισιόν, με στόχο το Bootcamp, ενώ φυσικά οι καλύτεροι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι η συμβίωση, αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος και τα projects στα οποία θα συμμετέχουν σίγουρα πολύ διαφορετικά απ’ όσα έχουμε συνηθίσει απ’ τους προηγούμενους κύκλους.

Το GNTM Boys & Girls θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν, χωρίς να γνωρίζουμε φυσικά ακόμα ημερομηνία.

Αυτό που ξέρουμε, όμως, σίγουρα είναι πως οι οντισιόν του GNTM 3 έχουν ξεκινήσει και στα studio Καραμάνος πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο τα pro-casting για τον νέο κύκλο του GNTM τόσο με αγόρια όσο και με κορίτσια φυσικά.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε” ήταν εκεί, έξω από τα studio και ρώτησε τους υποψήφιους τι έγινε κατά τη διάρκεια των casting. Βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις οι υποψήφιοι που ρωτήθηκαν ήταν άνδρες.

Οι υποψήφιοι, όπως είπαν, ρωτήθηκαν διάφορα πράγματα από την επιτροπή, όπως ποιος είναι ο στόχος τους, για ποιον λόγο δήλωσαν συμμετοχή, αν έχουν σχέση, αν ζηλεύει το ταίρι τους και αν… έχουν λευκό ποινικό μητρώο. Να σημειώσουμε πως στην αίθουσα βρίσκονταν τρεις γυναίκες και ένας άνδρας. Ανάμεσά τους ήταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Σκοπός της παραγωγής, όπως ειπώθηκε στο “Ευτυχείτε” είναι να επισπεύσει τα casting και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός συνεχίζουν στην κριτική επιτροπή, όμως, αναζητείται η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Διάβασε ακόμα:

GNTM: Θα είναι αυτή η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; (Video)