Τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει και η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε το πρωί της Τρίτης με τη Βίκυ Καγιά για το GNTM 3. 

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι τέσσερις κριτές αναζητούν ανάμεσα στις γυναίκες και τους άνδρες υποψήφιους, τα καλύτερα μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν πάρει τις θέσεις τους και περνούν τα υποψήφια μοντέλα από οντισιόν για να ξεχωρίσουν τους καλύτερους.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε το πρωί της Τρίτης, η Βίκυ Καγιά για το GNTM 3 και όσα γίνονται στα γυρίσματα. Τι δήλωσε η ίδια;

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Έχουν μπει στο σπίτι; Δεν είμαι σίγουρη. Πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις τους, δεν είμαι σίγουρη αν έχουν μπει ακόμα. Είναι θέμα ημερών. Το GNTM έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα γυρίσματα πήγα πολύ καλά. Ο Γιώργος Καράβας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τον ξέρω χρόνια

Σχετικά με τη Ζενεβιέβ, η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ζενεβιέβ είναι διευθύντρια της σχολής μου εδώ και χρόνια. Δεν την γνώρισα στο GNTM. Την ξέρω 25 χρόνια».

Η όμορφη κριτής του GNTM συνέχισε για τον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model, λέγοντας πως η κριτική που γίνεται στους υποψήφφιους είναι αυστηρή, όπως κάθε χρόνο.

Πάντα γίνεται σκληρή κριτική, η μόδα είναι μόδα τι να κάνουμε. Δεν είμαι άδικη με τα παιδιά, στη μόδα καλώς ή κακώς υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες και κάπως πρέπει να το πεις. Φυσικά και έχω επαφή με τις παλιές παίκτριες του GNTM, κυρίως μέσω Instagram 

Δες ακόμα:

GNTM: Η πρώτη ομαδική φωτογραφία της νέας κριτικής επιτροπής!