Γιώργος Καπουτζίδης και Έφη Παπαθεοδώρου πρωταγωνιστούν σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο χωρίς …ουρές και ταλαιπωρία

LIKE US ON FACEBOOK

Γιώργος Καπουτζίδης και Έφη Παπαθεοδώρου πρωταγωνιστούν σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο χωρίς …ουρές και ταλαιπωρία. Η πληρωμή λογαριασμών είναι tora απολαυστική!

Γιώργος Καπουτζίδης και Έφη Παπαθεοδώρου πληρώνουν τον… λογαριασμό εύκολα και γρήγορα!

Μπορεί η πληρωμή λογαριασμών να είναι εύκολη, γρήγορη και απολαυστική; Κι όμως μπορεί.

Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, η Έφη Παπαθεοδώρου δείχνει στον Γιώργο Καπουτζίδη πώς μπορεί να εξοφλήσει τους λογαριασμούς και τις οφειλές του Δημοσίου στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών tora, παρακάμπτοντας ουρές και ταλαιπωρία.

Γιώργος Καπουτζίδης και Έφη Παπαθεοδώρου

Το video ξεκινάει με τους δύο αγαπημένους πρωταγωνιστές να είναι στο σπίτι της κας Έφης, η οποία ποτίζει τα λουλούδια της ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης βιάζεται να πάνε να πληρώσουν τους λογαριασμούς της σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Η κα Έφη, όμως, δεν φαίνεται να βιάζεται και συνεχίζει να ποτίζει τα λουλούδια της, ρωτώντας τον αν θέλει να του φτιάξει καφέ ή σπανακόπιτα!

Κι εκεί που αποφασίζουν να ξεκινήσουν για να πάνε να πληρώσουν τους λογαριασμούς, η κα Έφη δοκιμάζει διαφορετικά ρούχα για να δει ποιο της ταιριάζει καλύτερα!

Απορημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος και να μην αγχωθεί που ο χρόνος κυλάει. Γιατί, όμως, η κα Έφη είναι τόσο χαλαρή; Γιατί ξέρει ότι δεν χρειάζεται να πάνε σε 1.500 διαφορετικά σημεία για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, αλλά μόνο σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου με την υπηρεσία TORA πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς σου μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Χωρίς ουρές, χωρίς ταλαιπωρία!

Δες το απολαυστικό video:

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved