Σε μια δήλωση που μάλλον θα συζητηθεί πολύ προχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης σχετικά με το Survivor. Σε συνέντευξή του στο Down Town, ο ηθοποιός είπε πως υπάρχουν γεγονότα απ’ το Survivor που δεν έχουν γίνει γνωστά και δεν θα γίνουν.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του έναν χρόνο μετά το Survivor και τις αλλαγές που του έφερε το ριάλιτι επιβίωσης. Όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει στο εάν υπάρχουν γεγονότα από το Survivor που δεν έχουν βγει ποτέ στη δημοσιότητα, ο ηθοποιός είπε ξεκάθαρα ναι.

Συγκεκριμένα, ο Χρανιώτης αποκάλυψε πως αυτά τα γεγονότα σχετίζονται με την καθημερινότητα των παικτών και τόνισε πως δεν θα τα πει σε κανέναν καθώς «είναι ιερά και κρύβουν μια επικινδυνότητα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι που έχω κάνει στο Survivor και να με μιμηθεί κάποιος, γιατί αυτό μπορεί να του στοιχίσει μέχρι και τη ζωή του».

Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια συνενοχή μεταξύ των εμπλεκομένων ανθρώπων, την οποία, όπως είπε, δεν θα ήθελε να τη σπάσει.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη

  1. Πες μου για τη ζωή σου σήμερα, έναν χρόνο μετά το Survivor. Σου έκανε καλό αυτή η ξαφνική υπερπροβολή;
  2. Πάντα έλεγα πως χαίρομαι που είμαι σε αυτό το στάδιο δημοτικότητας και δεν θα ήξερα αν θα μπορούσα να διαχειριστώ το να είμαι, για παράδειγμα ο Ρουβάς. Μετά το Survivor αισθάνθηκα ότι είμαι πολύ λαοφιλής. Τις προάλλες ήμουν σε ένα πανηγύρι και τα παιδάκια έρχονταν πολύ διστακτικά να μου ζητήσουν φωτογραφίες. Είναι ευλογία να αποτελείς πρότυπο για τα παιδιά. Οπότε, για να είμαι ειλικρινής, την αγάπη του κόσμου μετά το Survivor την έχω βάλει πολύ μέσα στην ψυχή μου και χαίρομαι επίσης που το έχω ζήσει.
  3. Στον χώρο σου λειτούργησε το ίδιο θετικά;
  4. Στο χώρο μου δεν ένιωσα καμία δυσπιστία απέναντι στο έργο και στη δουλειά μου. Το έργο και η δουλειά μου υπάρχουν εδώ και 24 χρόνια. Επέλεξα να είμαι σε ένα παιχνίδι που, και πάλι, εάν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα, γιατί το να πάω να ζήσω σε μια παραλία τεσσερισήμισι μήνες μού είχε φανεί μια πολύ δελεαστική συνθήκη. Το Survivor ήταν ένα δυνατό σχολείο για μένα.
  5. Υπάρχουν γεγονότα από το Survivor που δεν έχουν βγει ποτέ στη δημοσιότητα;
  6. Ναι, και έχουν σχέση με την καθημερινότητά μας. Τα έχω ζήσει, δεν τα λέω σε κανέναν, είναι ιερά και κρύβουν μια επικινδυνότητα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι που έχω κάνει στο Survivor και να με μιμηθεί κάποιος, γιατί αυτό μπορεί να του στοιχίσει μέχρι και τη ζωή του. Επίσης, υπάρχει μια συνενοχή μεταξύ των εμπλεκομένων ανθρώπων και δεν θα ήθελα να τη σπάσω.

Διαβάστε εδώ όσα είχε πει η Κατερίνα Δαλάκα για τις φορές που λιποθύμησε στο Survivor και δεν το έδειξαν οι κάμερες.

Δες κι αυτό:

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα