Η εγκυμοσύνη του 25χρονου μοντέλου πλέον δεν κρύβεται κι είναι ίσως από τις λίγες φορές που μπορούμε να δούμε τη Gigi Hadid με φουσκωμένη κοιλίτσα και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία. 

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, το 25χρονο μοντέλο σύντομα θα γίνει μανούλα. Είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Zayn Malik. Η Gigi και ο Zayn ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2015. Μετά από πολλά on- offs, τους τελευταίους μήνες είναι μαζί σταθερά και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η Gigi Hadid απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές της εγκυμοσύνης της πριν υποδεχτεί το κοριτσάκι της. Το supermodel αποφάσισε σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου, να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της φουσκωμένη, ανεβάζοντάς τες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλες οι φωτογραφίες της Gigi Hadid με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι ασπρόμαυρες και σε μία από αυτές αποκάλυψε την ημερομηνία 26 Ιουλίου, ημέρα της λήψης.

Αν και το 25χρονο μοντέλο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια για να προστατεύσει τον εαυτό της και το έμβρυο απ’ την πανδημία του κορονοϊού, τώρα πια η Gigi Hadid μαζί με τον σύντροφό της διαμένουν τώρα στη Νέα Υόρκη καθώς περιμένουν την άφιξη του κοριτσιού τους, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Σεπτέμβρη.

Να θυμίσουμε πως η Hadid μίλησε στο Instagram Live τον Ιούλιο σχετικά με το γιατί αρχικά καθυστέρησε να μοιραστεί φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της στα κοινωνικά της μέσα.

Θυμήσου και αυτό:

Gigi Hadid και Zayn Malik ποζάρουν μαζί λίγο πριν γίνουν γονείς!