Πολλοί την κατηγορούν τον τελευταίο καιρό ότι κρύβει την εγκυμοσύνη και κοιλίτσα της, αν και η ίδια την έχει επιβεβαιώσει. Τι ανέφερε η Gigi Hadid για την εγκυμοσύνη της; 

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, το 25χρονο μοντέλο σύντομα θα γίνει μανούλα. Είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Zayn Malik. Η Gigi και ο Zayn ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2015. Μετά από πολλά on- offs, τους τελευταίους μήνες είναι μαζί σταθερά και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό πολλοί κατηγορούν το μοντέλο ότι προσπαθεί να κρύψει την εγκυμοσύνη, την οποία να θυμίσουμε έχει επιβεβαιώσει.

Το supermodel πήγε πρόσφατα στο Twitter για να διευκρινίσει έναν τίτλο ενός ειδησεογραφικού άρθρου από τη British Vogue που έγραφε “Η Gigi Hadid αποκαλύπτει πώς μεταμφιέζει την εγκυμοσύνη της”. Το άρθρο αναφερόταν σε μερικά από τα πρόσφατα σχόλια της Gigi Hadid στο Instagram, τα οποία απαντούσαν σε μία θαυμάστρια που τη ρώτησε πώς γίνεται να φαίνεται ακόμα τόσο μικρή η κοιλίτσα της εν μέσω της εγκυμοσύνης. Η Gigi Hadid αποκάλυψε στο σχόλιο αυτό ότι συχνά φοράει φαρδιά ρούχα για λόγους άνεσης, κάτι που μπορεί να αλλάξει το μέγεθος της κοιλιάς της, ενώ φυσικά εξαρτάται κι από ποια γωνία βγαίνει η φωτογραφία.

Τι ανέφερε η Gigi Hadid για την εγκυμοσύνη της στο Twitter;

“Μεταμφίεση ….;” έγραψε το μοντέλο στο Twitter ως απάντηση στην είδηση. “Είπα με ένα μεγάλο φορμάκι η μπροστινή και η πλάγια όψη είναι οπτικά διαφορετικές ιστορίες – όχι ότι ήταν σκόπιμη ή προσπαθούσα να κρύψω τίποτα.”

Η Gigi Hadid ολοκλήρωσε το tweet της λέγοντας πως θα είναι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστεί την φουσκωμένη κοιλίτσα της και την εγκυμοσύνη της όταν θα το επιθυμεί εκείνη.

Διάβασε πώς επιβεβαίωσε το μοντέλο την εγκυμοσύνη:

H Gigi Hadid μόλις επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της!