Απ’ την πρώτη στιγμή σας είχαμε πει πως ο Alpha συνεχίζει και φέτος να είναι ο “βασιλιάς” της κωμωδίας, αφού εκτός απ’ την αγαπημένη μας Μουρμούρα πρόσθεσε ακόμα δύο κωμικές σειρές στο πρόγραμμά του φέτος. Ο λόγος για το “Σπίτι είναι…” και το “Κρατάς μυστικό;”. Το τελευταίο μάλιστα είναι η ευχάριστη έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν για εμάς!

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος μας κέρδισε απ’ την πρώτη στιγμή με το “Σόι σου”, βρίσκεται πίσω απ’ το “Κρατάς μυστικό;”, το οποίο έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα κι ανυπομονούμε να έρθει η Πέμπτη για να δούμε το δεύτερο επεισόδιο.

H σειρά προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:50 και για μια ώρα υπόσχεται στιγμές γέλιου!

Στη σειρά παρακολουθούμε τις ζωές των ηρώων σε γρήγορες εναλλαγές, οι οποίες όλες συνδέονται μεταξύ τους με κάποιον τρόπο, αλλά φυσικά αυτή η σύνδεση δεν αποκαλύπτεται απ’ την αρχή.

Έρωτας, θυμός, απογοήτευση, όνειρα, απιστίες είναι όλα όσα βιώνουν και φυσικά στο τέλος της ημέρας θέλουν να τα μοιραστούν με κάποιον. Έτσι, ξεκινούν και τα μπερδέματα, αφού κάθε πρωταγωνιστής ψάχνει να βρει ένα άτομο, εκτός της οικογένειάς του, για να του εκμυστηρευτεί τα πιο ένοχα μυστικά του!

Τα μυστικά, όμως, σε κάθε επεισόδιο διαστρεβλώνονται και ανατρέπονται, μεταμορφώνονται σε ωρολογιακές βόμβες και κανείς δεν ξέρει πότε θα εκραγούν!

Στο πρώτο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε δεν σταματήσαμε να γελάμε μ’ αυτή τη σύγχρονη κωμωδία που προσεγγίζει τις ερωτικές σχέσεις από μια χιουμοριστική αλλά άκρως ρεαλιστική οπτική!

Ερωτικά μπλεξίματα με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, φιλίες που δοκιμάζονται, σχέσεις που τελειώνουν πριν καν αρχίσουν και δύο παιδάκια πρωταγωνιστές που κλέβουν την παράσταση!

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του “Κρατάς μυστικό;”;

Η Δώρα παλεύει με τον εαυτό της για το αν θα πει ή όχι στον Τάσο την αλήθεια σχετικά με όσα έμαθε από την γυναίκα του. Ενώ παράλληλα δέχεται να βγει ραντεβού με το Θανάση για να «ξεκολλήσει» από τον Τάσο. Στο μεταξύ η Αγγελική, για να σαμποτάρει τη σχέση της Λίζας με τον Αριστείδη, την πείθει να αποκαλύψει τα πάντα στην γυναίκα του.

Ο Αριστείδης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον ίδιο του τον γιό, καθώς κάποιες περίεργες εκθέσεις του φτάνουν στα χέρια της δασκάλας Σίσσυς. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος προσπαθεί να ξεφορτωθεί ευγενικά την φορτική Κλάρα ώσπου ξαφνικά η ζωή του δείχνει να απειλείται.

Δες ακόμα:

Ο απρόσμενος έρωτας που θα ταράξει τα νερά στις Άγριες Μέλισσες!