Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle στο Instagram… τέλος! Τι ανακοίνωσε το ζευγάρι για την παρουσία του στο Instagram και το account που διατηρεί;

Τέλος μέχρι… νεωτέρας Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle στο Instagram, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι. Πριν αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια και σταματήσουν να ανεβάζουν στο account Sussex Royal, το ζευγάρι έκανε μια ανάρτηση και ενημέρωσε τους followers τους.

«Όπως νιώθουμε όλοι, ο κόσμος τη δεδομένη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά εύθραυστος. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κάθε ανθρώπινο ον έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά – όπως παρατηρείται σε όλο τον κόσμο, στις οικογένειές μας και σε αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή – μαζί μπορούμε να σηκώσουμε ο ένας τον άλλον για να εκπληρώσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης», αναφέρει το ζευγάρι στην ανακοίνωσή του.

Όπως γράφουν στην ανακοίνωση, το πιο σημαντικό είναι η υγεία του καθενός σε όλο τον κόσμο και η εύρεση λύσεων για τόσα πολλά θέματα που έχουν προκύψει λόγω του κορονοϊού.

«Καθώς όλοι βρήκαμε το ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια μεταστροφή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε αυτό το νέο κεφάλαιο ώστε να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε καλύτερα», επισημαίνουν προσθέτοντας πως «παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, η δουλειά συνεχίζεται».

Το ζευγάρι ευχαρίστησε αυτήν την κοινότητα για την υποστήριξη, την έμπνευση και τη δέσμευση για το καλό στον κόσμο κι όπως είπε ανυπομονεί να επανασυνδεθεί ξανά σύντομα.

«Μέχρι τότε, σας παρακαλούμε να προσέχετε πολύ τους εαυτούς σας αλλά και ο ένας τον άλλον», καταλήγει η ανάρτηση των Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα χρησιμοποιούν πια αυτόν τον λογαριασμό, ούτε θα ανεβάζουν περιεχόμενο στο website Sussex Royal. Και τα δύο θα παραμείνουν ενεργά μέχρι νεωτέρας.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι μετακόμισε στο LA και σύμφωνα με πληροφορίες, τους επόμενους μήνες θα επικεντρωθεί στην οικογένειά του και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί, με ασφάλεια και ιδιωτικότητα, να υποστηρίζει και να εργάζεται με τις προϋπάρχουσες φιλανθρωπικές δεσμεύσεις του, αναπτύσσοντας παράλληλα τον μελλοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό του.

Την ίδια στιγμή,  θυμίζουμε πως έχει ανακοινωθεί και η επίσημη συνεργασία της Disney με την Meghan Markle, η οποία θα δανείσει τη φωνή της σε ένα ντοκιμαντέρ για ελέφαντες αφιλοκερδώς, το ζευγάρι κανόνισε και τη μετακόμισή του!

Διαβάστε περισσότερα:

Meghan- Harry: Απ’ την Βρετανία στον Καναδά, και τελικά στο Λος Άντζελες! Τι συνέβη;