Το νέο κούρεμα του Πρίγκιπα Harry το είδαμε για πρώτη φορά σε ένα video με ένα μήνυμά του για φιλανθρωπικό σκοπό και από τότε όλοι μιλούν για το νέο του look!

Ο Δούκας του Σάσεξ, που γιόρτασε τα 36α γενέθλιά του νωρίτερα αυτό τον μήνα, γύρισε ένα video για την υποστήριξη του Gurkha Welfare Trust και του Trailwalker Relay 2020 της Oxfam GB.

Ο γαλαζοαίματος γύρισε το video στο νέο του σπίτι στη Santa Barbara και αυτό το video ήταν και το ντεμπούτο για το νέο του μαλλί! Πιο κοντά μαλλιά στα πλαϊνά και μερικά ελαφριά καρφάκια στη μέση. Το νέο του στιλ στα μαλλιά ταιριάζει τέλεια με τα γένια του, τα οποία ο Πρίγκιπας δεν τα αποχωρίζεται τα τελευταία πολλά χρόνια.

Δες το νέο κούρεμα του Πρίγκιπα Harry:

Ο Πρίγκιπας Harry μίλησε για σχεδόν δύο λεπτά για το Trailwalker Relay, ένα γεγονός που συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει στον τερματισμό της φτώχειας σε όλο τον κόσμο. Υπενθύμισε την «ειδική του σχέση με τους Gurkhas και το Νεπάλ», αλλά και την επίσκεψή του στο Νεπάλ το 2015 μετά από έναν καταστροφικό σεισμό.

“Κτήρια, ναοί, σπίτια και ολόκληρα χωριά είχαν κατεδαφιστεί εντελώς”, είπε. “Ήταν ξεκάθαρο, παρά τα όλα όσα αντιμετώπιζε το Νεπάλ, ότι το πνεύμα και η ανθεκτικότητά του δεν εξασθενεί ποτέ”.

Σημειώνεται πως ο Πρίγκιπας Harry δεν είναι ο μόνος που πειραματίστηκε με την εμφάνισή του πρόσφατα -η σύζυγος Meghan Markle έκανε επίσης μια αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία είδαμε στην εικονική σύνοδο κορυφής Girl Up Leadership 2020.

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί οι αλλαγές στα μαλλιά της Meghan και του Harry αποτελούν θέμα συζήτησης και σχολίων, ο λόγος είναι απλός: Είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι αυτή τη στιγμή στον κόσμο και οτιδήποτε και να κάνουν γίνεται αντικείμενο σχολίων!

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Harry, η αλλαγή είναι εμφανής και διαφορετική απ’ αυτά που μας έχει συνηθίσει με αποτέλεσμα οι φανς του να μην σταματούν να ασχολούνται με τις… τρίχες του!

Δες ακόμα:

Γιατί Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle δεν θα ανεβάζουν τίποτα στο Instagram; Η ανακοίνωση