Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό παίκτες που αποχώρησαν απ΄το MasterChef θα επιστρέψουν ξανά στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, δεν θα δούμε έναν απ’ τους αγαπημένους μας παίκτες…Γιατί ο Σελίμ αρνήθηκε να ξαναμπεί στο MasterChef;

Σήμερα Τρίτη θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επεισόδιο καθώς παίκτες που αποχώρησαν θα μπουν ξανά στο MasterChef για να κερδίσουν και πάλι μια θέση.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι παίκτες που θα μπουν στον διαγωνισμό είναι οι εξής:  Νικολέτα Ταβουλάρη, Μάριος Βραχάτης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Κωνσταντίνος Σεφερίδης, Βασίλης Χατζόπουλος, Γωγώ Κωστάκη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου.

Από αυτούς μόνο οι 4 θα καταφέρουν να μπουν ξανά στο διαγωνισμό και οι αντιδράσεις των παικτών δεν ήταν και οι καλύτερες…Γιατί, όμως, ο Σελίμ αρνήθηκε να ξαναμπεί στο MasterChef;

Ο Κοντιζάς δήλωσε πως όσοι δεν θα μπουν στο παιχνίδι είναι δική τους απόφαση όπως έδειξε και η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Εμείς επικοινωνήσαμε με όλους τους παίκτες για να είναι σήμερα εδώ. Αυτοί που δεν βρίσκονται μαζί μας, δεν μπορούσαν για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των κριτών του διαγωνισμού.

Έτσι, παρ’ όλο που όλοι θα θέλαμε να δούμε τον Σελίμ και πάλι στο MasterChef εκείνος αρνήθηκε γιατί μάλλον ήθελε να ασχοληθεί με το εστιατόριο του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αποχώρηση του Σελίμ απ’ το MasterChef είχε κοστίσει ακόμα και στους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει χαρακτηριστικά πως “θα είναι μια απώλεια”.

Διαβάστε επίσης:

Παίκτες που αποχώρησαν απ’ το MasterChef επιστρέφουν ξανά και βγαίνουν τα μαχαίρια | Video