Γιατί να πληρώσει κάποιος $10,000 γι’ αυτό τον πίνακα; Ήταν η πρώτη σκέψη που μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε τον πίνακα της Britney Spears. Και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας μόλις τον δεις!

Η Britney Spears μπορεί να είναι η πιο iconic pop stars όλων των εποχών, αλλά πρόσφατα έχει εισέλθει στον χώρο της τέχνης -προφανέστατα χωρίς να τον ρωτήσει αν θέλει! Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την επική στιγμή της στο Instagram… ναι εκείνο το video εννοούμαι που την έδειχνε να ζωγραφίζει σε έντονους μωβ και μπλε τόνους….

Ενώ σίγουρα η Britney βάζει το πινέλο της στον καμβά για τη δική της απόλαυση, αποδεικνύεται ότι μετατρέπει επίσης τα ταλέντα της προς ένα καλύτερο αγαθό. Σ’ αυτή την περίπτωση, συμμετείχε στο Vegas Cares, μια δημοπρασία που ωφελεί τα θύματα της μαζικής δολοφονίας του Λας Βέγκας.

Μπορεί οι εικαστικές ικανότητες της Britney να μην είναι επιπέδου… Salvador Dalí αλλά περισσότερο 5χρονου σε νηπιαγωγείο που πιάνει πινέλο για 2η φορά στη ζωή του, είναι ασφαλές, όμως, να πούμε ότι η συμβολή της Brit βοήθησε πολύ. Ο πίνακάς της αγοράστηκε από τον Robin Leach για το εντυπωσιακό ποσό των $ 10.000, ορίζοντας τον πήχη για τα προηγούμενα και μελλοντικά πρωτότυπα της Britney Spears.

Photo:GETTY_GABE GINSBERG