Μπορεί να είναι ένα γοητευτικός άντρας και να έχει πολλές θαυμάστριες, όμως, ο Γιάννης Στάνκογλου δηλώνει πως οι γυναίκες δεν τον πλησιάζουν και πολύ εύκολα!

Ποιος είναι ο λόγος; Η συμμετοχή του Στάνκογλου στην 10η Εντολή! Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός, μιλώντας στο Down Town, οι γυναίκες τον φοβούνται καθώς τον έχουν συνδυάσει με τους ρόλους του στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου!

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την οικογένειά του, την ηλικία του, αλλά και το εάν θα τον δούμε στη νέα σειρά του Κοκκινόπουλου!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη του ηθοποιού:

Έλα, πες, ποιο είναι το μυστικό;

«Το μυστικό που δείχνω νέος; Κοίτα καλύτερα, σαν προτηγανισμένη πατάτα είμαι».

Εγώ νομίζω ότι είσαι ένας ωραίος rock τύπος. Αλλά μετά σκέφτομαι «rock με δυο παιδιά, γίνεται»;

«Γιατί δεν γίνεται; Ξέρεις τι rock που είναι να αλλάζεις πάνες και να μυρίζεις τα σκατά των παιδιών σου; Αλλά δεν παραπονιέμαι, είχα ανάγκη να το κάνω. Γενικά, έχω μεγαλώσει με rock μουσική και hard rock καταστάσεις. Δεν ήμουν ο τύπος που θα ξενυχτούσε στα μπουζούκια. Από ελληνικά θα ακούσω μόνο Αγγελάκα και κάποια ρεμπέτικα».

Ποσών χρονών είναι τα παιδιά σου;

«Η Φοίβη είναι εννιά και ο γιος μου τεσσάρων και σήμερα είναι τα γενέθλια του».

Εσύ πόσο είσαι;

«44,5 χρονών. Εντάξει 45, βασικά».

Στα 45 νιώθεις μικρός ή μεγάλος;

«Νιώθω 27, άντε 31. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν από είκοσι χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω ο κλασικός 45άρης».

Μετά το θέατρο, θα γυρίσεις σπίτι και θα κοιμηθείς νωρίς για να πας την επομένη τα παιδιά στο σχολείο ή θα ξενυχτήσεις πίνοντας ένα, δύο, τρία ποτά;

«Έχουν αραιώσει αυτά τώρα. Αλλά και πριν κάνω παιδιά, δεν ξενυχτούσα συχνά. Είμαι ο τύπος που θα βγει μια φορά, θα τα σπάσει και μετά θα κάτσει στ’ αβγά του. Ειδικά τώρα, αν βγω ένα βράδυ, μετά είμαι κατεστραμμένος για δυο-τρεις μέρες».

Όταν βγαίνεις έξω, σου την πέφτουν οι γυναίκες ή έχεις μπει πια στην κατηγορία «παντρεμένος, μην πλησιάζετε»;

«Εντάξει, πλέον ξέρουν όλοι ότι είμαι παντρεμένος. Άλλωστε, έχω δουλέψει πέντε φορές με τη γυναίκα μου στο θέατρο. Νομίζω, όμως, ότι οι γυναίκες δεν με πλησιάζουν εύκολα, Με φοβούνται λόγω της 10ης Εντολής».

Τώρα που είπες 10η Εντολή, ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στην tv με νέα σειρά, θα είσαι στο cast;

«Ελπίζω να μας πάρει κι εμάς τους παλιούς».

Διαβάστε ακόμα:

Στις φυλακές Κορυδαλλού για δύο μέρες ο Γιάννης Στάνκογλου