Είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα της. Δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για ν’ αναδείξει τη διαφορετικότητα και τα κατάφερε… Γιατί, όμως, ξαφνικά σταματήσαμε να τη βλέπουμε στα επεισόδια χωρίς, όμως, να δούμε ότι κόπηκε σε κάποια φάση;

Η Ειρήνη Μπουντούκη αποχώρησε οικειοθελώς απ’ το GNTM και μίλησε για τους λόγους της αποχώρησής της σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για την εκπομπή “Τι Λέει;”.

Όταν η Ειρήνη ρωτήθηκε για τους λόγους που αποφάσισε ν’ αποχωρήσει απ’ το Greece’s  Next Top Model, εξήγησε πως η οικογένειά της (ο σύζυγος και το παιδί της) είχαν ένα σοβαρό τροχαίο κι έπρεπε να είναι δίπλα τους:

Εκείνες τις μέρες ο άντρας μου με την κόρη μου ήταν διακοπές, εγώ ήμουν στην Αθήνα για το bootcamp και είχαν ένα άσχημο τροχαίο και αναγκαστικά έπρεπε να ήμουν μαζί τους

Σχετικά με το αν μετάνιωσε που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, η Ειρήνη απάντησε ξεκάθαρα «όχι», αφού τόνισε ότι δεν σκέφτηκε καν να μείνει ενώ η οικογένειά της την χρειαζόταν: «Όχι. Γιατί ναι μεν για μένα θα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστώ με ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχα τέτοιες συνεργασίες, αλλά από τη στιγμή που προέκυψε τέτοιο ζήτημα δεν το σκέφτομαι καν. Την αγαπώ τη δουλειά μου, θα παλέψω, θα εργαστώ σκληρά, αλλά το παιδί μου είναι η μεγαλύτερή μου ευθύνη».

Εμείς της λέμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο για την ειλικρίνειά της όσο και για την απόφαση της! Μπράβο Ειρήνη!

Δες κι αυτό:

Αυτά είναι τα νέα look των κοριτσιών του GNTM | Άλλες έκλαψαν κι άλλες σοκαρίστηκαν (Video)