Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στο «The2NightShow» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στα παιδικά & εφηβικά του χρόνια, στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και στην αστυνομική βία.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie και πως είχε ένα ιδιαίτερο στιλ, που παρέπεμπε στο είδος μουσικής grunge.

Ήμουν του grunge, του punk και οδηγούσα τον εαυτό μου στη βρωμιά στο πιο αλήτικο. Είχα μακριά μαλλιά και προτιμούσα τα σκισμένα τζιν για την γκαρνταρόμπα μου

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό φαινόμενο στο οποίο συμμετέχει, τις “Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε πως δεν ήξεραν ότι θα πάει και δεύτερη χρονιά, ενώ αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει 140 επεισόδια.

Δεν ξέραμε ότι θα πάει δεύτερη χρονιά. Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια κι εγώ είχα ήδη κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε στη συνέχεια;

Ο ηθοποιός είπε ξεκάθαρα πως δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα να συνεχίσει αυτή τη στιγμή. «Ούτως ή άλλως έτσι όπως είναι και το θέατρο δεν βλέπω να γίνονται πολλά πράγματα ,αλλά έχει να κάνει και πώς η σεναριογράφος θα το οδηγήσει».

Μιλώντας για μια σκηνή της τηλεοπτικής σειράς, όπου εμφανίζεται σε μια ερωτική σκηνή με την Κατερίνα Διδασκάλου σε ένα δέντρο ελιάς, ο ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στην πραγματική του ζωή είχε σεξουαλική επαφή σε δάσος.

Αναφερόμενος στα πρόσφατα σχόλια που έκανε για τις αστυνομικές τακτικές κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είπε: «Ναι, το έκανα γιατί είδα δυο τρία περιστατικά στις μέρες του εγκλεισμού και έξω από το σπίτι μου».

Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς, πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Δες ακόμα:

Γιατί δεν πλησιάζουν οι γυναίκες τον Γιάννη Στάνκογλου;