Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Σωτήρης Κοντιζάς!

LIKE US ON FACEBOOK

Για τρίτη φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς θα γίνει μπαμπάς με τα νέα για τον γνωστό σεφ και κριτή του MasterChef να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και με πληροφορίες του flash.gr, ο γνωστός κριτής του MasterChef θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, μιας και η σύζυγό τους διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θα γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες, όμως να θυμίσουμε πως έχει ακόμη δύο παιδιά, την τεσσάρων ετών Αριάννα- Τσιχίρο και τον μικρό Κένζι που είναι μόλις 2 χρονών.

Ο γνωστός σεφ φαίνεται πως σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειάς του, αφού η σύντροφός του, Δέσποινα, βρίσκεται ήδη στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τους φίλους του γνωστού σεφ, τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού επιθυμούσαν ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια, μεγαλώνοντάς την κι άλλο. Βέβαια, το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Ο αυστηρός κριτής του MasterChef δεν είναι πετυχημένος μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αφού φαίνεται πως προσπαθεί πάντα να προστατεύει την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατά καιρούς έχει ανεβάσει φωτογραφίες και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα παιδιά του, χωρίς όμως να τα εκθέτει.

Μιλώντας κατά καιρούς σε συνεντεύξεις ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει δηλώσει πως η Ελληνοϊταλίδα σύντροφός του, Δέσποινα, είναι για εκείνον η ιδανική σύντροφος και μητέρα για τα παιδιά του, ενώ ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Διάβασε ακόμα:

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο κι είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε!

Photo: Instagram/ scontizas
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved