Για πρώτη φορά βλέπουμε τα δίδυμα των Amal και George Clooney! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Η Amal και ο George Clooney είναι απ’ τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, ακόμα κι αν είναι απ’ τους πιο δημοφιλείς celebrities σ’ όλο τον κόσμο.

Με βάση τα παραπάνω, δεν προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι μέχρι στιγμής είχαμε δει μόνο ένα στιγμιότυπο απ’ τα δίδυμα των Amal και George Clooney, κι αυτό δεν ήταν μάλιστα καθόλου καθαρό!

Τώρα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε καθαρή φωτογραφία των δίδυμων παιδιών του ζευγαριού, με τα ίδια να είναι στην αγκαλιά της Amal Clooney!

H Amal απαθανατίστηκε αγκαλιά με την Ella και τον Alexander σε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε ενώ έβγαινε από το ξενοδοχείο Four Seasons στη Νέα Υόρκη, κρατώντας στην αγκαλιά τα δύο της παιδιά.

Η Amal, όπως πάντα, ήταν πολύ κομψή, μ’ ένα total black outfit με δερμάτινο παντελόνι, λεοπάρ γιλέκο, μαύρο μπερέ και ψηλές μπότες.

Τα διδυμάκια κρατούν δύο ίδια αρκουδάκια κι είναι αξιαγάπητα, ενώ η μικρή Ella φαίνεται από τώρα πως παίρνει το στιλ της μαμάς της, αφού με το λευκό της σκουφάκι και το κασκόλ της έμοιαζε σαν να βγήκε απ’ τις σελίδες περιοδικού!

George Clooney και Amal Alamuddin παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014. Το 2015, οι δυο τους υιοθέτησαν ένα διασωστικό σκύλο, ένα κυνηγόσκυλο που ονομάστηκε Μίλλι ενώ στις 6 Ιουνίου 2017 η Amal γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους, Ella και Alexander.

Δες κι αυτό:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα κερδίζει ο George Clooney σε μια ώρα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved