Για πρώτη φορά μαθαίνουμε τι γίνεται όταν ένας παίκτης αποχωρεί απ’ το Survivor

LIKE US ON FACEBOOK

Εάν είσαι ή ήσουν φαν του Survivor, σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις αναρωτηθεί τι συμβαίνει όταν φεύγει ένας παίκτης. Τρώει και τηλεφωνεί στους αγαπημένους του, θα είναι η πρώτη σου σκέψη…

Λάθος! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε ν’ αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό τι γίνεται όταν ένας παίκτης αποχωρεί απ’ το Survivor και η πραγματικότητα απέχει αρκετά απ’ τη φαντασία μας!

Σύμφωνα με όσα είπε η Βαλαβάνη -η οποία τα έζησε πέρυσι- οι παίκτες που αποχωρούν μέχρι να παίξει το επεισόδιο της αποχώρησης στην Ελλάδα δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν στους δικούς τους, αλλά ούτε και να έχουν καμία επαφή με το κινητό τους.

«Τους συμπαίκτες σου δεν τους ξαναβλέπεις. Παίρνεις τη δάδα στο συμβούλιο και φεύγεις. Το κινητό σου το παίρνεις μετά από 3-4 μέρες, που θα παιχτεί το επεισόδιο στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν έξω μία εβδομάδα και δεν είχα μιλήσει με την οικογένειά μου.

Είσαι στο ξενοδοχείο με άνθρωπο της παραγωγής που σε προσέχει παντού. Θες να πας τουαλέτα, συνεχίζεται αυτό το… μαρτύριο. Στο δωμάτιο ζεις με άτομο της παραγωγής. Με το που βγεις, ζεις μαζί με άνθρωπο στο δωμάτιο, σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor Πανόραμα.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, συμπλήρωσε πως αν είσαι υποψήφιος, παίρνεις τα πράγματά σου μαζί στο συμβούλιο. «Στο δωμάτιο είσαι με άτομο της παραγωγής. Γιατί εσύ μπορεί να βγεις και να πας να βρεις ίντερνετ ή να πάρεις τηλέφωνο. Είναι πολύ αυστηρά τα πλαίσια».

Διάβασε και αυτό:

Μαγειρική VS Επιβίωση | Η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει ό,τι παίζει στην ελληνική τηλεόραση

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved