Ο Richard Gere παντρεύτηκε πριν 2 μήνες την κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφό του. Η ευτυχία τους έρχεται να συμπληρωθεί με την απόκτηση νέου μέλους στην οικογένεια.

Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο Richard Gere στα 68 του χρόνια. Η 35χρονη σύζυγός του διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Richard Gere έχει δηλώσει ότι περνάει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του.

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν; Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, που είναι αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου

Αυτές τις δηλώσεις είχε κάνει ο 68χρονος ηθοποιός αναφερόμενος στην σύζυγό του Alejandra Silva.

Η Alejandra Silva είναι διαφημίστρια και επιχειρηματίας, ενώ είναι γνωστή για τις ακτιβιστικές της ενασχολήσεις.

Φαίνεται λοιπόν, ότι το ζευγάρι δεν έχει καμία ανασφάλεια για την τεράστια διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Και το επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάνε στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν δύο φορές. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Cindy Crawford και ο γάμος τους διήρκησε από το 1991 έως το 1995. Και η δεύτερη σύζυγός του είναι η Carey Lowell. Με την Lowell ο γάμος διήρκησε από το 2002 έως το 2016. Μαζί απέκτησαν ένα παιδί τον James Gere το 2000.

Ούτε, όμως, για την όμορφη επιχειρηματία είναι το πρώτο παιδί που κυοφορεί. Η Alejandra Silva έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Το παιδί της είναι μόλις 6 ετών.

Εμείς θα τους ευχηθούμε να τους ζήσεις!!

Διαβάστε επίσης:

Βιάζεται η Jolie: Θέλει να βγει το διαζύγιο με τον Brad Pitt μέχρι το τέλος του 2018