Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας που έγιναν για πρώτη φορά γονείς. 

Μετρούσαν τους μήνες, τις ημέρες και τα λεπτά αντίστροφα!Και τελικά… το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό πως γέννησε η Βασιλική Μιλλούση ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης μεταφέρθηκε και σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας, όπου και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτάς της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Και οι δύο περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία τον ερχομό της κόρης τους, την οποία πλέον θα κρατούν στην αγκαλιά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μαμά και κόρη είναι καλά στην υγεία τους.

Να σημειώσουμε πως λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο People για τον πολιτικό γάμο που έκαναν το καλοκαίρι με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια ενώ αποκάλυψε μερικά στοιχεία και για τον θρησκευτικό τους γάμο.

Όπως αποκάλυψε, το Καλοκαίρι του 2020 θα κάνουν μαζί θρησκευτικό γάμο και βάφτιση, μετά κι από τους Ολυμπιακούς που θα γίνουν στο Τόκιο.

 Είχα πάρει τόση πολλή αγάπη από τον κόσμο, αλλά και από τα ΜΜΕ όταν έγινε γνωστό πως είμαι έγκυος, που δεν ήθελα να πω και να κάνω τίποτα παραπάνω. Εξάλλου το να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ύστερα από μια εγκυμοσύνη είναι ένα φυσικό επακόλουθο. Αυτό όμως που θέλω να σου πω είναι ότι ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020 σκοπεύουμε να κάνουμε αμέσως μετά θρησκευτικό γάμο και βάφτιση, ώστε να μοιραστούμε τη χαρά μας με συγγενείς, φίλους αλλά και τον κόσμο που μας στηρίζει και μας αγαπά

Με τον Λευτέρη Πετρούνια γνωρίζονται περίπου δέκα χρόνια. Αρχικά, ήταν φίλοι και στη συνέχεια προέκυψε μαι ρομαντική και γλυκιά σχέση, η οποία φυσικά είχε τα πάνω και τα κάτω της.

Όπως είπε στη συνέντευξή της, «ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άνθρωπός μου, η σχέση μου, ο άντρας της ζωής μου. Ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος και μου έλειπε η συζήτηση μαζί του και οι συμβουλές του στους προβληματισμούς μου», προσθέτοντας πως «ακόμα και για τη συμμετοχή μου στο Nomads τον συμβουλεύτηκα πριν πάω. Μάλιστα, με είχε παροτρύνει να το κάνω, διότι θεωρούσε πως είμαι εκ πεποιθήσεως ένα κορίτσι γλυκό, τρυφερό και όχι τόσο σκληραγωγημένο σε κακουχίες. Μου είχε πει να το δοκιμάσω, γιατί αυτό θα με δυνάμωνε ως άνθρωπο. Και είχε δίκιο, διότι πέρα από τις δυσκολίες της διαβίωσης, έπρεπε να συμβιώσω με άγνωστους ανθρώπους, κάτι που δεν ήταν εύκολο από πολλές απόψεις. Πλέον, μπορώ να σου πω ότι όντως η συμμετοχή μου στο Nomads με σκληραγώγησε».

Διαβάστε επίσης:

Η Βασιλική Μιλλούση φωτογραφίζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της