Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γέννησε η Gigi Hadid, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Zayn Malik. 

Από τον Απρίλιο είναι γνωστό πως η 25χρονη καλλονή περιμένει το πρώτο της μωρό κι ύστερα από μερικούς μήνες κι έπειτα από αρκετές φήμες που έχουν ακουστεί, γέννησε η Gigi Hadid και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι του μωρού της.

Η Gigi γέννησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όμως η ίδια κι ο σύντροφός προτίμησαν να κάνουν την είδηση γνωστή λίγες μέρες μετά, ενώ δηλώνουν και οι δύο ερωτευμένοι με την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο.

«Το κοριτσάκι μας ήρθε στη Γη το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας το supermodel.

Ο σύντροφός της, Zayn Malik, δημοσίευσε κι αυτός μια φωτογραφία στην οποία αναφέρει «Το κοριτσάκι μας ήρθε, υγιές και όμορφο. Το να εκφράσω με λόγια τι νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που λέω ότι είναι δική μου και ευχαριστώ για τη ζωή που θα έχουμε μαζί».

Να θυμίσουμε πως όπως είχε πει και το ίδιο το μοντέλο το μωρό της είχε αργήσει λίγο να έρθει. Βέβαια, το μωρό μπορεί να άργησε λίγο, όμως κι η είδηση της γέννησής του δεν έγινε αμέσως γνωστή κι είναι λογικό αν σκεφτούμε ότι η Gigi απέφευγε όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στην αρχή της εγκυμοσύνης της να δημοσιεύσει φωτογραφίες και λεπτομέρειες. Μάλιστα, ακόμα και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης δεν την έκανε με τον τρόπο που θα ήθελε, ενώ και λόγω του κορονοϊού προτίμησε για αρκετούς μήνες να κρατήσει την εγκυμοσύνης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες ακόμα:

Η -τεράστια- κοιλιά που βλέπετε ανήκει στο supermodel Gigi Hadid (και στο μωρό που περιμένει)