Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει γενέθλια σήμερα, 29 Ιουλίου, και τα γιορτάζει μ’ έναν όμορφο τρόπο, με τους αγαπημένους της ανθρώπους και μια ανάρτηση που μας συγκίνησε. 

Η όμορφη παρουσιάστρια που μας έχει χαρίσει όμορφες στιγμές μέσα από την εκπομπή της «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» σβήνει τα δικά της κεράκια σήμερα. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει γενέθλια και μοιράστηκε με τους followers της ένα συγκινητικό μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Ευτυχία είναι να μην χαμογελώ κάθε στιγμή αν δεν το θέλω, να μπορώ να δείξω κάθε μου συναίσθημα γυμνό όπως το αισθάνομαι, ευτυχία είναι να μπορώ να γελάσω και να κλάψω με την ίδια ένταση, να μην φοβάμαι να δείξω την ευαισθητη πλευρά μου, να μπορώ και να θέλω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με κατανόηση κι αγάπη, να βάζω το κλειδί στην πόρτα μου και ανοιγοντας να αντικρίζω αυτούς που είναι το λιμάνι μου, να αντιμετωπίζω την επιτυχία και την αποτυχία με τον ίδιο τρόπο, να αντέχω να θυμάμαι πως το χρήμα δεν είναι το παν, να τιμώ τους φίλους μου, να μην θεωρώ τον εαυτό μου ξεχωριστό, να μπορώ να είμαι φυσιολογικά απλή σε μια κοινωνία που ζητά το αντίθετο, να ζω “ελεύθερη”…ευτυχία είναι πολλά αλλά κυρίως η ανθρωπιά και η αγάπη στις καρδιές όλων μας που πάντα πονούν όταν μεγαλώνουν….είναι όμορφο το ταξίδι αρκεί να ξέρεις να το εκτιμάς. Χρόνια μου πολλά…36 σήμερα! @harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα, πατέρα σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα!!! Πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις αμέτρητες και τόσο συγκινητικές ευχές…κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!!! 

View this post on Instagram

Ευτυχία είναι να μην χαμογελώ κάθε στιγμή αν δεν το θέλω, να μπορώ να δείξω κάθε μου συναίσθημα γυμνό όπως το αισθάνομαι, ευτυχία είναι να μπορώ να γελάσω και να κλάψω με την ίδια ένταση, να μην φοβάμαι να δείξω την ευαισθητη πλευρά μου, να μπορώ και να θέλω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με κατανόηση κι αγάπη, να βάζω το κλειδί στην πόρτα μου και ανοιγοντας να αντικρίζω αυτούς που είναι το λιμάνι μου, να αντιμετωπίζω την επιτυχία και την αποτυχία με τον ίδιο τρόπο, να αντέχω να θυμάμαι πως το χρήμα δεν είναι το παν, να τιμώ τους φίλους μου, να μην θεωρώ τον εαυτό μου ξεχωριστό, να μπορώ να είμαι φυσιολογικά απλή σε μια κοινωνία που ζητά το αντίθετο, να ζω “ελεύθερη”…ευτυχία είναι πολλά αλλά κυρίως η ανθρωπιά και η αγάπη στις καρδιές όλων μας που πάντα πονούν όταν μεγαλώνουν….είναι όμορφο το ταξίδι αρκεί να ξέρεις να το εκτιμάς. Χρόνια μου πολλά…36 σήμερα! @harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα, πατέρα σας λατρευω και σας ευχαριστώ για όλα!!! Πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις αμέτρητες και τόσο συγκινητικές ευχές…κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!!!❤️❤️❤️😘😘😘🌹🌹🌺🌺💐💐🌷🌷🌈🌈🌈🎂🎂🎂🎂

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Διάβασε ακόμα:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στα σχόλια για το βάρος της για πρώτη φορά