Γάμος και βαφτίσια για το ζεύγος Πρίντεζη- Κωστοπούλου, που αποφάσισαν ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την ίδια ημέρα που θα βαφτιστεί η κορούλα τους!

Το ζεύγος Πρίντεζη- Κωστοπούλου θα ενωθεί με δεσμά του γάμου στις 25 Ιουνίου ενώ την ίδια ημέρα θα βαφτίσουν και την εννέα μηνών κορούλα τους. Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο και τα βαφτίσια!

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, στις 25 Ιουνίου, το ζευγάρι θα παντρευτεί στο εκκλησάκι µέσα στο «Island» στη Βάρκιζα ενώ εκεί θα γίνουν και τα βαφτίσια. Στη συνέχεια, θα γίνει η δεξίωση με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 2017 κι άλλαξε τη ζωή τους!

Θυμίζουμε ότι μόλις έναν μήνα πριν γεννηθεί η κόρη του Πρίντεζη και της Κωστοπούλου, ο µπασκετµπολίστας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του μ’ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, αφού τραγούδησε σε πάρτι που διοργάνωσε σε παραλία της Σύρου, όπου πήγαινε με τον πατέρα του, παραδέχθηκε ότι μπορεί από φωνή να μην το έχει, όμως, ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί και φυσικά την αγαπημένη του Στέλλα.

Ο Πρίντεζης ζήτησε απ’ τη σύντροφό του να τον παντρευτεί, ενώ στη συνέχεια γονάτισε μπροστά της σαν σωστός κύριος και της έδωσε το δαχτυλίδι.

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τον Μάρτιο, ο Γιώργος Πρίντεζης είχε ανεβάσει μια γλυκιά φωτογραφία με την σύντροφο και την κόρη τους, γράφοντας:

Κάτι κ για σένα λοιπόν που στα δύσκολα ήσουν κ είσαι πάντα εκεί αλλά κ για σένα που χεις βγάλει 20δοντια από ημερών κ κλαίμε κι εμείς μαζί σου… αλλά κ για σένα που ’σαι στη κουζίνα τώρα κ μαγειρεύεις που κ που…μη νομίζεις ότι σε ξεχνάμε #happywomensday#.

Διαβάστε ακόμα:

Η γλυκιά ανάρτηση του Πρίντεζη δίπλα στις γυναίκες του | Photo