Φουρέιρα: Είναι ντροπή να λένε πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision

LIKE US ON FACEBOOK

«Είναι ντροπή να λένε πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision» αναφέρει η Ελένη Φουρέιρα αναφορικά με την εκπροσώπηση της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί.

Σε μια ασυνήθιστη και εξομολογητική συνέντευξη, αναφέρθηκε η Φουρέιρα για τη συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και τα χρόνια στην Αλβανία, στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι ντροπή να λένε πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision, ενώ όπως εξομολογήθηκε την έχουν διώξει από δισκογραφική λόγω της καταγωγής της.

Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες «τι θα κάνω τώρα εγώ; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία»; Πρέπει αυτό να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει Είσαι από την Αλβανία, πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε πως νιώθει «πλούσιος» άνθρωπος γιατί έχει τρεις πατρίδες δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία καθώς και για τη στιγμή που η οικογένειά της αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα, να χτίσουν τη ζωή τους από το μηδέν.

Δεν μου έλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δυο γονείς που δεν θα έτρωγαν για να φάμε. Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα λίγο περίεργα, με σφαίρες, να μην ξέρεις τι είναι αυτό, με φόβο και να πηγαίνεις σε κάτι καινούργιο και να πρέπει να αρχίσεις τη ζωή σου από την αρχή

Όπως ανέφερε και η ίδια «δεν χαρίστηκα ποτέ στη σκηνή και δύο άτομα να είχε κάτω, τραγουδούσα γι’ αυτά τα δύο άτομα. Ανέβαινα στη σκηνή κι έλεγα εδώ είναι ο φυσικός μου χώρος».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Φουρείρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Fuego», το οποίο όπως φαίνεται είναι πολλά υποσχόμενο και σίγουρα «εκρηκτικό»!

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: «Fuego» το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρας για την Κύπρο | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved