Έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια απ’ την πρεμιέρα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και φυσικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν άλλον παρουσιαστή για την εκπομπή εκτός απ’ τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Κι όμως, τώρα μαθαίνουμε ότι δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού για την παρουσίαση της εκπομπής! «Στην υγειά μας ρε παιδιά» χωρίς τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Κι αν ναι, με ποιον στη θέση του;

Η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη αποκάλυψε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν η πρώτη της σκέψη για την παρουσίαση του «Στην υγεία μας ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός και της μουσικής εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα Διγενή έφυγε απ’ την ΕΡΤ και πήγε στον Alpha, ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Έτσι, η ίδια για πολλές μέρες έφτιαχνε μια λίστα με υποψήφια ονόματα.

Το πρώτο όνομα που είχε «πέσει» στο τραπέζι ήταν εκείνο της Ρούλας Κορομηλά! Επίσης, η παραγωγός είχε σκεφτεί και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο «Αλάτι και Πιπέρι», σε σύγχρονη εκδοχή.

Μιλώντας στο Down Town, η Βίκυ Λάσκαρη είπε:

Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο

Η ιστορία του «Στην υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε το «Στην υγειά μας», που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ.

Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha.

Από το 2017 η εκπομπή μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ .

Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ανακοίνωσε ο Κανάκης για τη συνέχεια των εκπομπών του;