Ευτυχισμένος πατέρας ο Ed Sheeran, αφού κρατάει στην αγκαλιά του την κορούλα του. Δες την τρυφερή ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος είναι μαζί με την παιδική του φίλη, την οποία αρραβωνιάστηκε το 2018, πλέον είναι και πατέρας.

Ο Ed Sheeran ανέβασε μια φωτογραφία απ’ την κούνια της κορούλας του, στην οποία φαίνεται μια κουβερτούλα κι ένα ζευγάρι καλτσάκια.

Μ’ αυτό τον τρόπο επέλεξε να ενημερώσει το κοινό του για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του που μεγάλωσε! Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η κορούλα του ίδιου και της Cherry Seaborn γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο τραγουδιστής μέσα απ’ την ανάρτησή του αποκάλυψε και το όνομα της μικρής, το οποίο είναι Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Πατέρας ο Ed Sheeran και αυτά είναι τα τρυφερά του λόγια:

Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Cherry γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό. Σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας αυτή τη στιγμή. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα της επιστροφής

Θυμίζουμε ότι ο Ed Sheeran ανακοίνωσε στις αρχές του 2018 τον αρραβώνα του με την παιδική του φίλη Cherry Seaborn με μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε γράψει:

Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Cherry. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες

Δες ακόμα:

Ed Sheeran και Πρίγκιπας Harry σε ένα video γεμάτο συγκίνηση και δυνατά μηνύματα!