Το πρώτο τους παιδί καλωσόρισαν οι Daniel Craig και Rachel Weisz, οι οποίοι κρατάνε στην αγκαλιά τους την κόρη τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, ενώ πρόκειται για τη δεύτερη φορά που γίνεται πατέρας ο Daniel Craig. Τόσο η 48χρονη ηθοποιος όσο και ο 50χρονος έχουν ακόμα ένα παιδί ο καθένας από προηγούμενες σχέσεις τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε στο οικείο του περιβάλλον πως είναι πολύ χαρούμενοι και οι δύο καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο το δυνατό μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή.

Όπως έγινε γνωστό στα media, Daniel Craig και Rachel Weisz ήταν στη Νέα Υόρκη για τη γέννηση της κόρης τους.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Rachel Weisz είχε γίνει γνωστή απ’ την ίδια, όταν σε μια συνέντευξη τον Απρίλιο στους New York Times είχε πει: «Ο Daniel κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα κάνουμε έναν μικρό ανθρωπάκι. Ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε. Όλα είναι ένα μυστήριο».

Κανείς απ’ τους δυο τους δεν αποκάλυψε το επόμενο διάστημα παραπάνω λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη, την ημερομηνία γέννησης ή το φύλο του παιδιού.

Το 2015, ο Daniel Craig είχε δηλώσει στο GQ πως έχουν «πολύ κόσμο να ευχαριστήσουν» για το ότι κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους. «Αυτό ήταν το θέμα, το κάναμε για προσωπικούς λόγους. Το μυστικό είναι μυστικό».

Η Rachel Weisz έχει έναν ακόμα 12χρονο γιο, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Darren Aronofsky, ενώ ο Daniel Craig έχει μια 26χρονη κόρη με την πρώην σύζυγό του, Fiona Loudon.

Δες κι αυτό:

O Daniel Craig αποκαλύπτει τα “μυστικά” του σε 8χρονο φαν του (Video)