Η τριάδα της φωτιάς, μπορεί να έσπασε μετά το τέλος του GNTM, αλλά συνεχίζει να μας απασχολεί, αφού Μέγκι, Μικαέλα και Εύη δεν σταματούν ν’ αναφέρονται η μια στην άλλη όταν τις ρωτούν οι δημοσιογράφοι!

Έτσι, λοιπόν, τώρα η Εύη για τη Μέγκι όχι απλώς μίλησε, αλλά είπε ότι η Μέγκι έχει πει κι ένα μεγάλο ψέμα!

Μιλώντας στο STAR και τη “Φωλιά των Κου Κου”, η Εύη αποκάλυψε ότι δεν έχουν μαλώσει, δεν είναι όμως και φίλες.

Παράλληλα, με αφορμή τα όσα είχαν ακουστεί για follow και unfollow, η Εύη είπε πως δεν ακολουθούσε ποτέ τη Μέγκι στο Instagram, επομένως είναι απλώς ψέμα το ότι την έκανε unfollow.

Δεν την έχω κάνει unfollow γιατί δεν την είχα και ποτέ follow στο Instagram! Δεν έτυχε το είχα ξεχάσει και τελείως όταν βγήκα από το παιχνίδι

H Eύη συμπλήρωσε πως έχει δεχθεί “πάρα πολλές προτάσεις και από τηλεόραση και στον χώρο της μόδας”, αποκαλύπτοντας πως έχει κλείσει όλο τον Ιανουάριο ενώ γνωστοποίησε πως θα πάει και στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο:

Έχω κλεισμένο σχεδόν όλο τον Ιανουάριο και μετά, το πρώτο μου ταξίδι μετά το παιχνίδι ήταν στο Λονδίνο, το δεύτερό μου τώρα θα είναι στο Μιλάνο, θα πάω στην εβδομάδα μόδας. Δεν έχω αυτή την περίοδο κάποιο μάνατζερ, έχω, όμως, τον πατέρα μου ο οποίος με συμβουλεύει πάρα πολύ και είναι δίπλα μου ό,τι και αν κάνω, έχω και ένα back up τις επιχειρήσεις της οικογένειάς μου στη Βέροια

Θυμίζουμε ότι πριν από κάποιες ημέρες, η Μέγκι είχε πει πως η Εύη την έκανε unfollow επειδή ήθελε να κόψει κάθε επαφή μαζί της!  «Δεν το ήξερα για το unfollow. Μου το έστειλε ένα fan club μου ότι η Εύη με έχει κάνει unfollow. Δεν τον παρατήρησα μέσα στους πολλούς followers. Αυτό είναι προς τιμήν μου και το κάνουν ξεκάθαρα για να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους και για δημοσιότητα. Με το να δείχνουν αυτή τη στάση απέναντι μου, επειδή ήμουν πολυσυζητημένο πρόσωπο»!

Δες κι αυτό:

Η Μικαέλα κράζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι αφήνει αιχμές για τη Μέγκι!