Την Παρασκευή 10 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovison 2019 στο Τελ Αβίβ. Οι φωτογραφίες, το βίντεο και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε λίγο πριν τη διεξαγωγή του ημιτελικού, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovison 2019, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι της «Better Love». Αυτή την πρόβα είχαν μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο δημοσιογράφοι όσο και θεατές, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία και τη σκηνική παρουσία της Ντούσκα.

Photo: Andres Putting

Στη δεύτερη πρόβα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κουπλέ, είδαμε και τα κορίτσια των φωνητικών να ξαπλώνουν στο πάτωμα και να κάνουν κάποιες κινήσεις, ενώ δεν εμφανίστηκε και το λουλούδι που είχαμε δει στην πρώτη πρόβα στο πάτωμα της σκηνής.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στην ομάδα της, αλλά και τις δύο πατρίδες της, την Ελλάδα και τον Καναδά. Η ίδια μίλησε επίσης και για τους David Sneddon και Leon of Athens και την εξαιρετική τους συνεργασία για τη σύνθεση του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί και η γενική πρόβα όλων των αποστολών για την έναρξη του διαγωνισμού και το γνωστό Flag Parade, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απόγευμα του Σαββάτου η ελληνική αποστολή θα παρευρεθεί σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο του ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία.

Θυμηθείτε εδώ και την πρώτη πρόβα:

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στο Ισραήλ (Video)

Photo: Andres Putting