Στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision πέρασε τόσο η Κατερίνα Ντούσκα όσο και η Τάμτα! Δες παρακάτω τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους!

Πέρασαν στον τελικό της Eurovision Ντούσκα και Τάμτα, κάνοντας και οι δύο τους πολύ καλές εμφανίσεις!

Η σειρά με την οποία ανακοινώθηκαν οι χώρες που περνάνε στον τελικό της Eurovision:

Η Τάμτα άνοιξε την αυλαία του Α’ Ημιτελικού της Eurovision ξεσηκώνοντας όλο το κοινό, το οποίο τραγουδούσε και χόρευε στους ρυθμούς του “Replay”.

Παρά τα τεχνικά προβλήματα στις πρόβες των προηγούμενων ημερών, η Τάμτα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κυπριακής αποστολής, έδειξαν πως δεν τους σταματά τίποτα και κέρδισαν το στοίχημα!

Σέξι, με άψογη ερμηνεία, σε ένα «up-tempo», χορευτικό κομμάτι, που κινείτο στην δοκιμασμένη περσινή συνταγή με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego», η Τάμτα ήταν η καλύτερη έναρξη του μουσικού διαγωνισμού!

Η Κατερίνα Ντούσκα, η οποία εμφανίστηκε στην 16η θέση, έκλεψε επίσης τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας εξαιρετικά το “Better Love”.

Στη σκηνή την πλαισίωσαν πέντε κοπέλες, οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη και την χορογραφία είχε επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη.

Το σκηνικό είχε επιμεληθεί ο Tom Denning, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και με διεθνή πρότζεκτ, όπως είναι το «X-Factor UK».

Μια πολύ ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, που δεν άφησε κανέναν να πάρει τα μάτια του από πάνω της!