Έχει ξεκινήσει κι επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2019, ο οποίος μετά την περσινή νίκη της Netta με το τραγούδι «Toy» διεξάγεται φέτος στο Τελ Αβίβ. Δες την πρώτη πρόβα της Τάμτα.

Μόλις πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Τάμτα στο Τελ Αβίβ, η οποία σημειώνεται ότι εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Replay». Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποθεώθηκε, ενώ η εμφάνιση της ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την Τάμτα πάνω στη σκηνή να φοράει ένα δερμάτινο παντελόνι και ένα δερμάτινο σακάκι, το οποίο σε ένα σημείο της βγάζουν οι χορευτές που την συνοδεύουν στη σκηνή. Η τραγουδίστρια μένει στη συνέχεια μόνο με ένα εντυπωσιακό κορμάκι όλο στρας.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τη μέση της. Η ίδια και η ομάδα της ήταν η δέκατη συμμετοχή που έκανε την πρόβα της στη σκηνή του Τελ Αβίβ, το πρωί του Σαββάτου.

Τέλος, σημειώνεται επίσης ότι δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση της Τάμτα θα είναι και αυτή που θα δούμε τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κι ορισμένες ενδυματολογικές αλλαγές.

Η επόμενη πρόβα της κυπριακής συμμετοχής έχει οριστεί για την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει 20 λεπτά. Καλή επιτυχία!

Δες κι αυτό:

Eurovision: Μόλις κυκλοφόρησε το video-clip του τραγουδιού της Τάμτα (Video)