Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στο Ισραήλ, για το τραγούδι «Better Love» και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα πάνω στη σκηνή, όπου ερμήνευσε το τραγούδι της «Better Love».

Την παράσταση έκλεψε σίγουρα η σκηνική παρουσία, η οποία δεν μοιάζει με καμία άλλη που έχει στείλει η Ελλάδα στο παρελθόν. Μαζί με την Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή είδαμε να τη συνοδεύουν πέντε χορεύτριες, με την χορογραφία να υπογράφει η Ιωάννα Τουμπακάρη.

Το σκηνικό φέρεται να είναι βγαλμένο από κάποιο παραμύθι, ενώ σε αυτό βλέπουμε πίσω απ’ την Κατερίνα μια υπέροχη εγκατάσταση με λουλούδια. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι το σκηνικό φέρει την υπογραφή του Tom Denning, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga, αλλά και το βρετανικό X-Factor.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Ντούσκα σε δηλώσεις της πριν την αναχώρησή της για το Τελ Αβίβ, ανέφερε μεταξύ άλλων και ότι έχει δημιουργικό άγχος, αλλά και ότι δεν κοιτά τα προγνωστικά:

Δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί όπως θα θέλαμε και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση

Δείτε την πρώτη πρόβα της Τάμτα:

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα στο Τελ Αβίβ (Video)