Διάσημοι του εξωτερικού μοιράστηκαν με τους εκατομμύρια followers τους στιγμές από τα Χριστούγεννά τους. Άλλοι είτε με φωτογραφίες με το σκυλάκι τους, είτε με όλη την οικογένεια. Γενικά, παράπονο δεν έχουμε, υπήρχε μεγάλη ποικιλία.

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, τα Χριστούγεννα πάνε. Ας ρίξουμε μια ματιά πώς πέρασαν οι διάσημοι τα Χριστούγεννά τους. Έτσι και αλλιώς, μας δίνουν την ευκαιρία.

Justin Bieber

Ο Justin Bieber αν και είναι full in love προτίμησε να ανεβάσει μια φωτογραφία του και να μας συστήσει το νέος μέλος της οικογένειας.

Jennifer Lopez

Χαμογελαστή και στην κουζίνα με τον σύντροφό της αποφάσισε η JLo να μας ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα.

*Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι περνάει ΥΠΕΡΟΧΑ.*

Lady Gaga

Καθώς βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, η Lady Gaga φαίνεται ότι δεν έχει χρόνο να ξεκουραστεί. Το θετικό είναι ότι έχει τον πιστό της σύντροφο πάντα και παντού μαζί.

Ryan Reynolds

Εντάξει, το ξέρουμε ότι ο Ryan Reynolds είναι τρολλ, αλλά αυτή την φορά ήταν η σειρά του να την πατήσει. Το αποτέλεσμα; Απλά ξεκαρδιστικό!

Madonna

Η Madonna απλά θα ήθελε ειρήνη στον κόσμο… αλλά μάλλον της φαίνεται και της ίδιας ένα όνειρο που ίσως δεν πραγματοποιηθεί ποτέ.

Gisele

Δεν το κρύβουμε, είμαστε φαν της Gisel γενικά, ό,τι και να κάνει είναι μια κούκλα.

Kim Kardashian

Η οικογένεια Kardashian κάνει απολογισμό της φετινής χρονιάς και η Kim κάνει έμια τεράστια δεξίωση. Λείπουν βέβαια η Kris Jenner και η Kendal Jenner.

Δείτε πώς πέρασαν οι δικοί μας celebrities τα Χριστούγεννά τους:

Έλληνες celebrities εύχονται “Καλά Χριστούγεννα” από όπου κι αν βρίσκονται | Photos

Και μην ξεχνάμε το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα:

Η Μπόμπα λέει τα κάλαντα στον Τανιμανίδη και «ρίχνει» το Instagram! | Video