Σε ποιον δεν έχουν κάνει εντύπωση τα ονόματα των παιδιών του ζεύγους Kim Kardashian και Kanye West; Και τα τρία παιδιά τους έχουν σίγουρα ονόματα που δεν συναντάς εύκολα, δεν έχουν κανέναν “Γιάννη” στο σπίτι, και φυσικά κάτι σε “Κώστας” και “Ελένη” ακούγονται πολύ mainstream! Τα ονόματα όλων των παιδιών τους είναι μοναδικά και σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πώς στο καλό τα εμπνέονται!

Πριν από λίγες μέρες, μάθαμε ότι Kim και Kanye θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς, αφού θα έρθει στον κόσμο, μέσω παρένθετης μητέρας, ένα αγοράκι, το οποίο θα είναι το νέο μέλος στην οικογένειά τους! Ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού της Kim;;;

H North, o Saint και η Chicago θ’ αποκτήσουν ένα ακόμα αδερφάκι, το οποίο δεν θα αποφασιστεί, όμως, τώρα πώς θα ονομαστεί!

Όπως αναφέρει το Hollywood Life, ο Kanye West και η Kim Kardashian δυσκολεύονται να διαλέξουν όνομα για το τέταρτο παιδάκι τους, παρά το ότι φυσικά έχουν φτιάξει ήδη μια λίστα με πιθανά ονόματα που τους έχουν προτείνει.

Η Kim Kardashian, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αγχώνεται πολύ με τα ονόματα των παιδιών και τονίζει πως μερικές φορές πρέπει πρώτα να γνωρίσεις το μωρό σου και μετά ν’ αποφασίσεις τι όνομα θα του δώσεις, για να του ταιριάζει!

Μπορεί η λίστα με τα πιθανά ονόματα να είναι ακόμα μεγάλη, όμως, σίγουρα με τόσο μεγάλη οικογένεια και τόσες διαφορετικές προτάσεις και γνώμες, δεν θα δυσκολευτούν να καταλήξουν στο όνομα που θα ταιριάζει καλύτερα στο μωράκι τους.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά: Την North, η οποία γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2013, τον Saint, γεννημένο στις 5 Δεκεμβρίου 2015 και την Chicago, η οποία γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Δες κι αυτό:

Kim Kardashian και Kanye West θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς!