Έτοιμοι για το χάος; Ξεκινά ο νέος κύκλος του La Casa De Papel! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ο νέος κύκλος του La Casa De Papel ξεκινά κι εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα. Έγινε η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας και ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν τον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης μας ισπανικής σειράς να ξεκινά με τον καινούργιο χρόνο, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη…

Ο νέος κύκλος του La Casa De Papel ξεκινά στις 3 Απριλίου 2020 και είναι οριστικό! Η επίσημη ανακοίνωση έγινε απ’ τη σελίδα στο Instagram όπου και κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser.

Σε αυτό βλέπουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες ενώ το video κλείνει με τον Profesor! Φυσικά… μας καλούν να προετοιμαστούμε για το χάος κι εμείς είμαστε έτοιμοι από καιρό.

Άλλωστε όλοι είχαν απογοητευτεί με τον τρίτο κύκλο καθώς ήταν πολύ μικρός και μας άφησε σε πολύ κομβικό σημείο…. Λίγους μήνες μετά, όμως, έρχονται να επανορθώσουν και κάνουν comeback με την τέταρτη σεζόν. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και η τελευταία αλλά με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως περιμένουμε πολλά να δούμε και σίγουρα θα μας καθηλώσει.

«Ούτε ο Profesor δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για τόσο χάος», διαβάζουμε στο teaser και η αγωνία μας μεγαλώνει…

Το teaser μέσα σε λίγες ώρες πλησιάζει τα 6 εκ. views και φυσικά τα σχόλια έχουν πέσει βροχή και οι fans ανυπομονούν.

Η Raquel ζει, ο Profesor δεν το γνωρίζει, η Nairobi έχει πέσει στο πάτωμα από πυροβολισμούς, καθώς της είχαν στήσει παγίδα και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα επιβιώσει ή όχι κι αν θα είναι μαζί μας στον τέταρτο κύκλο (το καλό που σας θέλουμε.. να ζήσει η Nairobi)!!!

3 Απριλίου 2020 η ομάδα ξαναχτυπά… και κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά να βγουν απ’ την μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας. Αν θα βγουν ζωντανοί, πόσες απώλειες θα έχουν και αν θα φτάσουν στα ίχνη του Profesor.

Λίγους μήνες αναμονή…

Σημείωση: Αν δεν έχεις δει τον τρίτο κύκλο κάνε λίγη υπομονή ακόμη να δεις και τους δύο κύκλους μαζί!

Διαβάστε επίσης:

O Νεϊμάρ στο La Casa de Papel | Γιατί είχαν κοπεί οι σκηνές του;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved