Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

LIKE US ON FACEBOOK

Έχει περάσει πλέον πολύς καιρός από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και το ζευγάρι ζει ευτυχισμένες στιγμές, εκφράζοντας συχνά ακόμα δημόσια τον έρωτά τους.

Τώρα, η αθλητικογράφος δηλώνει πως θέλει να κάνει παιδιά λέγοντας πως της αρέσει που και ο σύντροφός της θέλει να κάνει οικογένεια. Ναι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλει να γίνει μητέρα και το παραδέχθηκε σε συνέντευξή της τονίζοντας πως με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, νιώθει μεγάλη ασφάλεια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πως ο Κωνσταντίνος είναι απ’ τους άντρες που δεν λένε ότι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι κι είναι πολύ συνειδητοποιημένος γι’ αυτό. Λέτε να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα;

Γενικότερα, ναι, κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όσο και να το θέλεις, μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων. Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική με τη δική μου. Μου αρέσει που αυτός ο άνδρας σκέφτεται και θέλει να δημιουργήσει κάποια στιγμή οικογένεια. Είναι από τους άνδρες που δεν λένε ότι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Θέλει κι αυτός να δημιουργήσει κάτι. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος. Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο

Ακολουθεί η συνέντευξη της Βαλαβάνη στην Real:

  1. Έχετε γνωρίσει γονείς και οικογένειες, φαντάζοµαι.
  2. Φυσικά. Ούτως ή άλλως, οι γονείς µας είχαν γνωριστεί και από τον τελικό. Εχω άριστη σχέση µε την οικογένειά του, αυτός έχει άριστη σχέση µε τη δική µου, έχουµε κάνει γιορτές µε την οικογένειά του.
  1. Είστε οικογένεια πια.
  2. Αυτό, ναι. Οι γονείς µας είναι χαρούµενοι για την επιλογή του ενός και του άλλου. Είναι πάρα πολύ όµορφο αυτό που ζω και περνάω µια πολύ ωραία περίοδο.
  3. ∆ηλαδή, δεν έχεις στο µυαλό σου να γίνεις σύντοµα µητέρα;
  4. Το θέλω από πολύ µικρή. Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν για ποιο λόγο έρχονται σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι θέλουν να κάνουν οικογένεια άλλοι όχι. Από πολύ μικρή κι επειδή έχω μεγαλώσει σε μια πολύ δεμένη οικογένεια -οι γονείς μου ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους, είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοιμου αρέσει αυτό το πρότυπο. Μου άρεσε το ότι έβλεπα τη μητέρα μου ως μια πολύ καλή σύζυγο και καλή νοικοκυρά. Είναι το πρότυπό μου. Ετσι κι εγώ κρατάω εδώ και δύο χρόνια το σπίτι μου, μαγειρεύω εγώ, πλένω εγώ. Δεν φέρνω γυναίκα να με βοηθήσει, θα τα κάνω όλα μόνη μου. Και όλο αυτό μου το έχει μεταδώσει η οικογένειά μου. Θα ήθελα κι εγώ να καταφέρω να φτιάξω κάτι τόσο όμορφο.
  5. Θα έκανες σύντομα παιδί;
  6. Ναι. Εχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Τα αγαπώ. Τη βαφτιστήρα μου την έχω σαν παιδί μου. Είναι το κορίτσι μου. Γενικότερα, ναι, κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Οσο και να το θέλεις, μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων. Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική με τη δική μου. Μου αρέσει που αυτός ο άνδρας σκέφτεται και θέλει να δημιουργήσει κάποια στιγμή οικογένεια. Είναι από τους άνδρες που δεν λένε ότι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Θέλει κι αυτός να δημιουργήσει κάτι. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος. Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε ακόμα:

Βαλαβάνη: Τότε κατάλαβα ότι μου αρέσει ο Κωνσταντίνος

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved