Ετοιμαστείτε για βαφτίσια…Τι σημαίνει ότι δεν είμαστε καλεσμένοι; Οι William και Kate βαφτίζουν τον γιο τους, τον μικρό Πρίγκιπα Louis. Η επίσημη ανακοίνωση απ’ το παλάτι.

Το παλάτι ανακοίνωσε πως οι William και Kate βαφτίζουν τον γιο τους, στις 9 Ιουλίου. Save the date λοιπόν και μην κανονίσεις τίποτα για εκείνη την ημέρα!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Πρίγκιπας Louis θα βαπτιστεί στις 9 Ιουλίου στο Chapel Royal, βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων , απ’ τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury, τον πνευματικό ηγέτη της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Justin Welby.

Στο ίδιο παρεκκλήσι το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο, είχε βαπτιστεί και ο πρίγκιπας George, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte Σάρλοτ, βαπτίστηκε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής του  Sandringham.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βάπτιση θα γίνει σε στενό κύκλο και καλεσμένοι στη βάπτιση θα είναι μόνο κοντινά μέλη των οικογενειών του Πρίγκιπα Harry και της Kate Middleton.

Να θυμίσουμε πως ο πρίγκιπας Louis γεννήθηκε στις 23 Απριλίου  και είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο. Λίγες μέρες αργότερα -κι ενώ τα στοιχήματα έπεφταν “βροχή”- το παλάτι με επίσημη ανακοίνωσή του αποκάλυψε το όνομα του μικρού Πρίγκιπα.

Σημειώνεται πως εξαιτίας της αλλαγής της νομοθεσίας το 2013, η Charlotte είναι η πρώτη πριγκίπισσα στη Βρετανία που δεν χάνει τη σειρά της στη διαδοχή με τη γέννηση του μικρότερου αδελφού της.

Διαβάστε επίσης:

Η απίστευτη αντίδραση του Πρίγκιπα Κάρολου για το τρίτο εγγόνι!

Credits: JOHN STILLWELL/AFP/GETTY IMAGES