Η ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου εν όψει των διακοπών της με τον σύντροφό της είχε ένα σοβαρό ατύχημα και ύστερα από άμεσες ενέργειες μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και χειρουργήθηκε στο δεξί της χέρι. Η συγκινητική ανάρτηση της Πρεζεράκου στο Instagram έγινε μέσα από το νοσοκομείο και είναι ένα πολύ γλυκό και δημόσιο ευχαριστώ.

Η συγκινητική ανάρτηση της Πρεζεράκου

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ νοσηλεύεται στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ και πρόκειται για ένα άσχημο κόψιμο με μικρά ποσοστά επιτυχίας. Ωστόσο η ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πως μάλλον όλα πάνε καλά και αναρρώνει.

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

Ηλιόλουστά μου πλάσματα! Χθες είχα ένα ατύχημα, ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε… Όμως, εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας, πραγματικά, νιώθω βαθειά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου

Η συγκινητική ανάρτηση της Πρεζεράκου στη λεζάντα έγραφε:

Είστε ολοι οικογενεια μου .. αυτο ειστε…

Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες για το ατύχημα και το χειρουργείο που έκανε:

Έρρικα Πρεζεράκου : Πώς είναι μετά το χειρουργείο