Η δραματική σειρά του Alpha αγαπήθηκε απ’ την πρώτη στιγμή, λόγω του καλογραμμένου σεναρίου της, των ερμηνειών των ηθοποιών, αλλά και της αναπάντεχης εναλλαγής του παρόντος με το παρελθόν. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτας Μετά;

Η Όλγα δείχνει στον Παπαδόπουλο πλάνα απ’ το βίντεο απ’ το σπίτι στην Ιτιά, αλλά εκείνος δεν πείθεται απ’ τις δικαιολογίες της για το πώς έφτασε στα χέρια της.

Την ίδια στιγμή, η Ηλέκτρα ξυπνά στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Στο παρελθόν, η Άννα και ο Κωνσταντίνος προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση μεταξύ τους, όμως, δεν φαίνεται πως μπορούν να τα καταφέρουν. Το άνοιγμα της διαθήκης του Λυσάνδρου φέρνει αναταραχές στην εταιρεία.

Δες εδώ γιατί το “Κρατάς Μυστικό;” είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Οι εξελίξεις στα τρία επεισόδια αυτής της εβδομάδας θα είναι καταιγιστικές και τώρα μπορείς να μάθεις πρώτος τι θα γίνει.

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτας Μετά:

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 13

Η Όλγα δείχνει στον Παπαδόπουλο υλικό από την κάμερα που εντοπίστηκε στο σπίτι στην Ιτιά, οι δικαιολογίες της για τον τρόπο που έφτασε στα χέρια της δεν τον πείθουν. Την ίδια στιγμή κι ενώ η Αντιγόνη πιέζει για αποτελέσματα στην έρευνα, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως μπορεί κι εκείνη να αποτελεί στόχο. Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος και η Άννα επιχειρούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα και να διαχειριστούν τη νέα συνθήκη, προσπαθώντας να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μια έκπληξη που κάνει ο Χρήστος μετά το μάθημα, θέλοντας να καλοπιάσει την Άννα, θα τους φέρει, για ακόμα μια φορά, μαζί.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 14

Μετά την επίθεση στο γραφείο του που είχε τραγική κατάληξη, ο Παπαδόπουλος περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα δίνει κατάθεση. Ο Ηλίας δέχεται επίσκεψη από άνθρωπο του Αρχοντάκη, ο οποίος τον απειλεί και του δίνει τελεσίγραφο για την περαιτέρω συνεργασία τους ενώ η Ηλέκτρα επιστρέφει πάλι στο σπίτι μεθυσμένη και έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Στο παρελθόν, η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Ηλέκτρας, γεγονός που κάνει την Άννα να αισθανθεί ζήλεια – την ίδια στιγμή πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να διακόψει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο. Τέλος, το άνοιγμα της διαθήκης του Λυσάνδρου διαταράζει τις ισορροπίες στην εταιρεία.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 15

Μετά το ατύχημα, η Ηλέκτρα ξυπνάει στο νοσοκομείο. Η συζήτηση που κάνει με τον Βαγγέλη, τον άλλο εμπλεκόμενο στο ατύχημα, τη βοηθάει να συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να ζητήσει βοήθεια από τον Χρήστο και τα παιδιά της. Η σχέση του Παπαδόπουλου και της Όλγας παίρνει μια διαφορετική τροπή, ενώ η Νόρα ανακοινώνει στον Γιώργο πως είναι έγκυος. Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Ιτιάς, την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επανακτήσει μέρος του ελέγχου της εταιρείας. Ένα περιστατικό με τα παιδιά φέρνει σε κόντρα την Άννα με την Ηλέκτρα. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Αν είσαι σαν εμάς και παρακολουθείς και Άγριες Μέλισσες, δες τι θα γίνει και σ’ αυτή τη σειρά αυτή την εβδομάδα:

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια