Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Έρωτας Μετά. Ο θάνατος της Άννας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τον Χρήστο και τα παιδιά να προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλειά της.

Η κηδεία της Άννας θα γίνει σε βαρύ κλίμα, ενώ η Νόρα θα δει ανάμεσα στο πλήθος τον Δημήτρη και θα ξαφνιαστεί. Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται ως ύποπτος, όμως, η ανάκρισή του απ’ τους αστυνομικούς θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με ορισμένες διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει, ο Δημήτρης υπάρχει ενδεχόμενο να είναι το παιδί της Άννας -αφού έτσι γίνεται στην ισπανική σειρά στην οποία βασίζεται το Έρωτας Μετά- και το ομολογεί στην ανάκριση.

Οι εξελίξεις στο Έρωτας Μετά και ο θάνατος της Άννας

Δευτέρα 11/11/19 – Επεισόδιο 26:

Η είδηση για τον θάνατο της Άννας αποτελεί πρώτο θέμα και προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις. Η κηδεία της τελείται σε βαρύ κλίμα – εκεί συγκεντρώνονται όλοι για να συλλυπηθούν τα παιδιά και τον Χρήστο, ενώ η Νόρα αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, εντοπίζει τον Δημήτρη.

Στο παρελθόν, η Άννα πάει στο χωριό για να μιλήσει με τον Αποστόλη αλλά καταλήγουν να μαλώνουν και εκείνος τη διώχνει από το σπίτι…

Τρίτη 12/11/19 – Επεισόδιο 27:

Ο Αποστόλης με την απειλή όπλου, πιέζει το Δημήτρη να του πει την αλήθεια για τη δολοφονία της Άννας ενώ την ίδια στιγμή που στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάζεται ένας νέος μάρτυρας που αναφέρει πως είχε δει την Άννα μαζί με ένα νεαρό στο χωριό πριν το ατύχημα. Η Αντιγόνη κάνει έναν ειλικρινή διάλογο με την Ηλέκτρα λίγο πριν φύγει απ’ την εταιρεία θέλοντας να την πείσει να μεταφέρει τον Κων/νο σε ασφαλές περιβάλλον.

Στο παρελθόν, η Άννα τρομοκρατείται όταν διαπιστώνει ότι ο φίλος του Χρήστου, ο Στέλιος, με τον οποίο δεν είχαν γνωριστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, την έχει δει με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος της προτείνει να τα αρνηθεί όλα, αλλά μια αιφνίδια επίσκεψη του Στέλιου στην αίθουσα χορού δεν της αφήνει πολλά περιθώρια…

Τετάρτη 13/11/19 – Επεισόδιο 28:

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη, ο Γιώργος με τον Φώτη προσπαθούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα αλλά η ανάκριση του Δημήτρη έχει αναπάντεχη κατάληξη. Την ίδια στιγμή, στην εταιρεία, ο Ηλίας έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σωκράτη, ο οποίος έχει έρθει μετά από πρόσκληση της Ηλέκτρας…

Πέμπτη 14/11/19 – Επεισόδιο 29:

Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Η Ηλέκτρα μιλάει με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι ενώ την ίδια στιγμή, Νόρα κι ο Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα αρχίζει να ανησυχεί πως ο Κωνσταντίνος την απατάει και το ομολογεί στην Άννα, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον Κων/νο. Ο Δημήτρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Άννα μέσω των μαθημάτων τάνγκο…

Δες ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Η ανακάλυψη του Νέστορα για τον Κυπραίο… φέρει τα πάνω κάτω