Έρωτας Μετά: Η Άννα ζει; Όσα θα δούμε στη συνέχεια!

LIKE US ON FACEBOOK

H Άννα ζει;;…. Και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι ύποπτοι; Τι κρύβεται πίσω από το ατύχημα; Ποιοι και γιατί κρατούν την Άννα φυλακισμένη; Όλες αυτές οι απορίες μας γεννήθηκαν μετά το τελευταίο επεισόδιο του Έρωτας Μετά την Πέμπτη και φυσικά ψάξαμε να βρούμε τις περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων! Τι θα γίνει στα νέα επεισόδια του Έρωτας Μετά;

Στο τελευταίο επεισόδιο κι ενώ η κηδεία της Άννας είχε γίνει, την είδαμε στο παρόν να είναι ζωντανή και να την έχουν φυλακισμένη άγνωστοι. Μάλιστα, ο Μάριος Αθανασίου όντας καλεσμένος την Πέμπτη στην Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε εμμέσως πως η σορός που είχε βρεθεί δεν ήταν της Άννας, επομένως η Άννα ζει, τουλάχιστον ακόμα, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα θα έχουν μια έντονη ρήξη στη σχέση τους και θα τους δούμε να παλεύουν ο ένας με την απώλεια του άλλου, ενώ μεγάλες εξελίξεις θα έχουμε και στο παρόν κατά την ανάκριση του Δημήτρη απ’ την αστυνομία.

Ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί με τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία και θα απαιτήσει να μάθει την ανάμειξή του στο ατύχημα.

Τι θα γίνει στα νέα επεισόδια του Έρωτας Μετά;

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στις 21:50

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα τσακώνονται για την επιπολαιότητα της Άννας να επισκεφτεί τον Στέλιο στο σπίτι του. Η Άννα νιώθει ότι δεν την καταλαβαίνει. Μεγάλη ρήξη στη σχέση τους. Αποφασίζουν να διακόψουν. Ο Γιώργος συλλαμβάνει τον Δημήτρη.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 21:50

Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Νόρα και Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα αρχίζει να ανησυχεί πως ο Κωνσταντίνος την απατά και το ομολογεί στην Άννα, η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τον Κωνσταντίνο.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 21:50

Η Ηλέκτρα μιλά με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι. Το γεγονός ότι ο Ευθύμης δεν αναγνωρίζει τον Δημήτρη προβληματίζει τον Γιώργο και τον Φώτη και τους οδηγεί να σκεφτούν πως κάποιος τον εκφόβισε. Ο Γιώργος επιστρέφει στο χωριό για να συνεχίσει την έρευνά του και ξεκινά από τον γείτονα του Αποστόλη.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 21:50

Ο Νίκος αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο για τη σχέση του με την Αλίκη, ενώ στο παρελθόν, ο χωρισμός της Άννας και του Κωνσταντίνου φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με την απουσία του άλλου. Τέλος, μετά από μια βραδιά στην ταράτσα κάτω από τα αστέρια, η Ειρήνη και ο Τάκης αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Δες ακόμα:

Ξέρουμε ποιο θα είναι το τέλος του «Έρωτας Μετά»
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved