Τελευταία εκπομπή της σεζόν για τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι έριξαν αυλαία με ένα “περίεργο μήνυμα” απ’ τον Αντώνη Κανάκη!

Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα στον ΣΚΑΪ, με τον παρουσιαστή ν’ αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι επί χρόνια συνεργάτες του, αποχαιρετώντας το κοινό, δεν έκαναν καμία απολύτως αναφορά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως πάντα οι Ράδιο Αρβύλα ξεκινούν πολύ αργότερα τις εκπομπές τους κι όχι στην αρχή της σεζόν, επομένως αναμένουμε να μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα το μέλλον της εκπομπής: Πότε θα συνεχίσει, εάν θα συνεχίσει, εάν θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ ή εάν θα αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.

Ο Αντώνης Κανάκης, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, έκανε λόγο για μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν καθώς άλλαξαν τηλεοπτική στέγη μετά από πολλά χρόνια, κι ευχαρίστησε θερμά το κοινό για την στήριξή του:

Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΙ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές, 12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και να ευχαριστήσουμε και ο ένας τον άλλον

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο έγινε γνωστό το τέλος συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, μετά από 21 χρόνια. «Είκοσι ένα χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή και μέσα σε αυτήν χτίστηκαν ισχυρές ανθρώπινες σχέσεις. Σε όλους τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να καταθέσω από καρδιάς ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ. Ασχέτως με όλα όσα με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον Θοδωρή Κυριακού», είχε γράψει τότε ο Αντώνης Κανάκης.

Δες ακόμα:

Η συγκινητική αναφορά του Κανάκη στον Παραρά που ποτέ δεν ξεχνά | Video