Το La Casa De Papel σεζόν 5 έρχεται κι εμείς ανυπομονούμε τόσο πολύ! Ο σεναριογράφος Álex Pina μας έδωσε μια πολύ μικρή γεύση από τη στιγμής συγγραφής. 

Το έχουμε πει ήδη… Φυσικά και θα υπάρξει La Casa De Papel σεζόν 5! Ο Álex Pina δε θα μπορούσε να μας αφήσει έτσι, χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί στον «Καθηγητή» και την ομάδα του, αφού ο τέταρτος κύκλος σταματά σε καίριο σημείο.

Αυτό είναι το παραδεισένιο νησί που γυρίστηκε το La Casa de Papel! 

Πριν από λίγες ημέρες ο σεναριογράφος δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του, ενημερώνοντάς μας πως γράφει ήδη το La Casa De Papel 5, ενώ φοράει μια μπλούζα που γράφει «TOKYO».

Ο Álex Pina έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας «Γράφοντας το La Casa De Papel 5. Ίσως κάποιος να αναγνωρίσει αυτό το μπλουζάκι που φοράω, με το οποίο έδωσα στην Tokio το όνομα. Όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Από τότε κάθε φορά που βλέπω ένα μπλουζάκι που γράφει Tokio το αγοράζω, αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό που φορούσε την ημέρα του βαπτίσματός του, είναι αυτό στη δεύτερη εικόνα».

Φυσικά και μετά την ανάρτηση αυτή τα σχόλια “έπεσαν” βροχή, με τους λάτρεις της σειράς να ανυπομονούν για τον επόμενο κύκλο.

Ανυπομονούμε να δούμε τον πέμπτο κύκλο του La Casa De Papel το συντομότερο!

Μέχρι τότε όμως, δες την ταινία του La Casa de Papel που είναι η τέλεια συνέχεια της σειράς! Θα σου λύσει όλες αυτές τις απορίες κι ακόμα περισσότερες, αφού εξετάζει το πώς και το γιατί η “Τέλεια Ληστεία” προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού παγκοσμίως για μια αξιολάτρευτη ομάδα ληστών και τον καθηγητή τους. Παρουσιάζει, ακόμα, σκηνές που δεν έχουμε δει, τις δυσκολίες των γυρισμάτων, αλλά και όσα έγιναν backstage σε σκηνές που έχουμε αγαπήσει. Η ταινία «Η Τέλεια Ληστεία: Το Φαινόμενο» προβάλλει την κοινωνική επίδραση που έχει η δημοφιλής ισπανική σειρά του Netflix, αλλά και πτυχές που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Δες ακόμα:

Η ανάρτηση της Tokyo στα ελληνικά που τους ξετρέλανε όλους!