Κι ενώ συνεχίζονται οι φήμες για επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση, τώρα ακούμε ότι μπορεί να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στο YouTube!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time», η παρουσιάστρια, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο, σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Το δημοσίευμα, λοιπόν, θέλει την παρουσιάστρια να έχει δεχθεί προτάσεις από συνεργάτες της, αλλά και από διαφημιστικές εταιρείες, για να ανοίξειτο δικό της κανάλι στο YouTube.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πραγματικά επιδραστικό πρόσωπο, που στο Instagram μόνο μετράει πάνω από 1,2 εκατ. followers.

«Ακόμη και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια», είπε στην στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Εάν δούμε τελικά την Ελένη Μενεγάκη στο YouTube, το σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλει να έχει καθημερινή παρουσία. Και το στοίχημα τότε θα είναι εάν ένα τέτοιο εγχείρημα θα έχει και μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της θέλουν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι (από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων) για να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα η δική της καθημερινή παρουσία.

Πάντως, εάν το κανάλι τελικά δημιουργηθεί, θεωρείται δεδομένο ότι σημαντικό ρόλο θα έχει η επί 20 χρόνια συνεργάτιδά της, Ελένη Γελαλή.

Φυσικά, μια τέτοια απόφαση δεν θα ληφθεί βιαστικά, αφού μόλις ολοκλήρωσε έναν κύκλο στην τηλεόραση και αυτό που έχει περισσότερη ανάγκη είναι να χαλαρώσει και να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Δες ακόμα:

Ανατροπή για την Ελένη Μενεγάκη