Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη ο Ηλίας Βρεττός μετά το ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής, ήταν επιτυχημένο το πρώτο χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό. Το χειρουργείο ήταν διπλό ενώ τη Δευτέρα ο τραγουδιστής θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Ο Ηλίας Βρεττός χειρουργήθηκε στον μηρό και τον βραχίονα, στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο μάνατζερ του τραγουδιστή δήλωσε στις κάμερες πως όλα πήγαν καλά, δεν υπήρχε καμία αιμορραγία ενώ σημείωσε πως τη Δευτέρα θα γίνει χειρουργείο στη λεκάνη.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη επέμβαση στο μηρό και στο βραχίονα . Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και δεν υπήρχε καμία αιμορραγία. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πρέβεζας που είναι ο ηγέτης αυτού του εγχειρήματος ότι πήγαν όλα πολύ καλά και παίρνουμε δύναμη για το δεύτερο χειρουργείο που θα γίνει στη λεκάνη τη Δευτέρα. Το πρωί πριν μπει στο χειρουργείο ο Ηλίας ήταν πολύ αισιόδοξος και τώρα δικαιώνεται

Σύμφωνα με τον ίδιο, το χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό ξεκίνησε 13.45 και κράτησε δυο ώρες περίπου. Ο μηρός ήταν πιο δύσκολος και από τη στιγμή που «μας είπαν ότι πήγε πολύ καλά ο μηρός ήμασταν πολύ αισιόδοξοι για τον βραχίονα. Όλα πήγαν καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Έκκληση για αίμα κάνει ο Ηλίας Βρεττός | Η ανακοίνωσή του